Nieuwe modus Crash Bandicoot 4: It’s About Time onthult tijdens Sony’s State of Play-event

Crash Bandicoot brengt heel wat nieuws met zich mee wanneer hij terugkeert in Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Een nieuwe manier van spelen is vandaag tijdens Sony’s State of Play-evenement onthuld.

De N.Verted mode wordt aan het platformavontuur toegevoegd: een mirror mode vol Bumpa-bessen die spelers laat reizen door neon-woestenijen, ouderwetse filmsets die de gameplay-snelheid opvoeren en andere spectaculaire nieuwe varianten op de wereld van Crash.

Maar dat is nog niet alles! Er zullen namelijk meer personages uit het Crash Bandicoot-multiverse terugkeren, inclusief Dingodile, die zich staartzwiepend een weg door kisten baant en voor het eerst als speelbaar personage verschijnt.

Daarnaast kunnen vele maffe skins vrijgespeeld worden wanneer de game op 2 oktober 2020 wordt uitgebracht. Wanneer PlayStation-spelers de Dimensional Map bereiken, kunnen ze ook nog eens genieten van diverse extra skins.

Om de “N.Verted mode” voor Crash Bandicoot 4: It’s About Time te ontwikkelen, werkte Toys for Bob samen met hun vrienden van Beenox voor de unieke presentaties in deze mode. In deze nieuwe stijl van spelen wordt het concept van de mirror mode omgevormd naar nieuwe dimensies, waardoor spelers kunnen genieten van alternatieve perspectieven, geluidseffecten en muziek, terwijl in sommige dimensies ook extra transformaties aan de gameplay-ervaring worden toegevoegd. Spelers kunnen elke wereld opnieuw spelen in de N.Verted mode om Bumpa-bessen in plaats van Wumpa-fruit te verzamelen en zelfs nog meer beloningen te verdienen.

Dit is de eerste nieuw game in de Crash Bandicoot in ruim tien jaar, dus vonden we het belangrijk om een nieuwe speelstijl te introduceren,” aldus Paul Yan, Chief Creative Officer en Co-Studio Head bij Toys for Bob. “Voor de ontwikkeling van de N.Verted mode werkten we samen met onze goede vrienden bij Beenox, die net als bij Crash Team Racing Nitro-Fueled vol passie en expertise aan de slag gingen.”

Crash en Coco krijgen tijdens hun reis om het multiverse te redden gezelschap van nieuwe speelbare personages. Naast de eerder onthulde Neo Cortex zal ook de populaire Dingodile – half dingo, half krokodil – voor het eerst als speelbaar personage verschijnen in de platformavonturengames! Na Crash Bandicoot: Warped, hing Dingodile zijn oude vlammenwerpende raketlanceerder aan de wilgen en gaf hij zijn schurkenbestaan op. Maar nu is hij terug om zich een weg door ruimte en tijd naar zijn eigen dimensie te banen.

Om de bandicoot-ervaring nog verder aan te passen, levert Toys for Bob vrijspeelbare skins voor Crash en Coco die spelers kunnen ontgrendelen door gems te verdienen en uitdagingen te voltooien. Met deze nieuwe, cosmetische skins kunnen bandicoots uit tientallen verschillende kostuums en maffe outfits kiezen, waarmee een nieuw level van extravagantie kan worden toegevoegd aan het N. Sane-karakter van Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Van piratenkostuum tot ruimtepak en eenhoorn-onesie tot dinosaurusschubben, er is voor ieder wat wils! Maar je hebt wel flinke skills nodig om elke skin in de game te ontgrendelen! PlayStation-spelers die het tweede level van de game voltooien en de Dimensional Map betreden krijgen automatisch twee aanvullende sets skins voor Crash en Coco. Deze skins, getiteld “Marsupus Erectus” en “Serious Upgrade” zijn op andere platformen niet eerder dan 31 december 2021 beschikbaar.

“Toys for Bob zet echt alles op alles op om deze klassieke franchise te moderniseren. Van verbluffend fraaie werelden tot een breed aanbod aan content en nieuwe manieren van spelen met de N.Verted mode en extra speelbare personages,” aldus Michelle Bresaw, Vice President of Product Management and Marketing bij Activision. “We hebben er alle vertrouwen in dat dit het vervolg is waar de fans op zitten te wachten, een game die zowel trouw aan de franchise is als een verfrissende nieuwe ervaring.”

 

Crash Bandicoot 4: It’s About Time verschijnt op 2 oktober 2020 voor PlayStation en Xbox One.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights