Nieuwe Team Sonic Racing gameplaytrailer onthuld!

Tijd om je gordels vast te maken Sonic fans !

Deze week is SEGA® aanwezig op de 2018 Electronic Entertainment Expo (E3) om nog niet eerder getoonde content te tonen voor de recent aangekondigde mulitplayer race ervaring, Team Sonic Racing™, ontwikkeld door Sumo Digital.

Voor iedereen die naar de show gaat of vanuit huis op de hoogte blijft met het laatste nieuws, heeft SEGA vandaag een gloednieuwe trailer onthuld, waarin fans een voorproefje krijgen van de racebanen, race auto’s en de fan-favoriete karakters die in Team Sonic Racing voorbijkomen. Team Sonic Racing verschijnt zowel fysiek als digitaal op de Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One, en Nintendo Switch™ en alleen digitaal op pc.

De fysieke versie is nu beschikbaar als pre-order bij geselecteerde retailers. Digitale pre-orders zullen op een later datum beschikbaar zijn.

Wil je meer zien?

Start je motoren en race snel naar het officiële Sonic the Hedgehog Youtube-kanaal om Team Sonic Racing in actie te zien met muziek door fan favoriet Crush 40:

In Team Sonic Racing scheuren fans als Sonic, Shadow, Tails en andere beroemde personages over de levendige circuits van het Sonic-universum.

Speel solo of met maximaal twaalf coureurs online in verschillende spannende spelstanden voor één of meer spelers, waaronder  Grand Prix, Time Trial, Team Adventure en meer.

Met unieke personagetypes, spelstanden en auto-aanpassingsmogelijkheden, combineert Team Sonic Racing de beste elementen van racegames.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights