Nintendo Switch + Mario Kart 8 Deluxe-bundel vanaf vandaag verkrijgbaar

Tijd om naar de winkel te scheuren – want een scherpgeprijsde, in beperkte oplage gemaakte Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe-bundel ligt nu in de Belgische winkels.

Met het oog op de feestdagen, is deze bundel het ideale cadeau voor vrienden en familie die graag altijd en overal willen kunnen samenspelen.

De bundel bevat een Nintendo Switch-systeem, twee Joy-Con-controllers (Neonrood/Neonblauw) en een downloadcode voor Mario Kart 8 Deluxe, dus alles wat twee spelers nodig hebben om meteen samen te kunnen racen*.

Door nog twee, apart verkochte Joy-Con-controllers toe te voegen, kunnen vier spelers tegelijk racen.

En omdat de Nintendo Switch je altijd, overal en met iedereen laat spelen, kun je racen op het grote tv-scherm thuis, achter in de auto, of waar je maar trek krijgt om van de race-actie te genieten.

In Mario Kart 8 Deluxe nemen beroemde personages uit de Super Mario-serie, zoals Mario, Luigi, Peach en Bowser, samen met personages uit andere populaire Nintendo-series, zoals Link uit The Legend of Zelda, de Inklings uit de Splatoon-serie, en Isabelle uit de Animal Crossing-serie, deel aan races binnen en buiten de grenzen van het Paddenstoelenrijk.

Daarbij kunnen coureurs speciale voorwerpen gebruiken om hun rivalen te hinderen, zoals de superster die spelers korte tijd onkwetsbaar maakt, en het beruchte blauwe Spiny-schild dat automatisch de speler in de eerste positie opzoekt en aanvalt.

Voor extra hectiek en spektakel zijn er ook antizwaartekachtzones die coureurs over muren, watervallen en plafonds laten racen. Door in deze zones te botsen, krijgen spelers een prettige stoot extra snelheid.

Dankzij de optionele stuurhulp die voorkomt dat spelers van de baan vallen en gefrustreerd raken, kunnen zelfs de jongste spelers meedoen, terwijl de game optioneel ook met bewegingsbesturing gespeeld kan worden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights