Nog tot morgen 27 augustus gratis The Siege speelbaar

nog tot en met morgen 27 augustus is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege geheel gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (via Uplay en Steam).

Samen met de meer dan 20 miljoen huidige spelers, genieten nieuwkomers gratis van de gehele game inclusief alle eerdere updates en toevoegingen.

Mochten spelers tijdens dit gratis weekend besluiten om Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aan te schaffen, dan doen zij dat met een korting van tot wel 50%, zowel in digitale winkels als in de Ubisoft Store.

Spelers hebben tot 3 september de kans om van dit aanbod gebruik te maken en al hun voortgang van tijdens het gratis weekend mee te nemen.

Het gratis weekend vindt net plaats voor de lancering van Operation Blood Orchid, onderdeel van Year 2 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Deze nieuwe Operation is vanaf 29 augustus beschikbaar op de Technical Test Server voor Windows PC en wordt naar verwachting een week later speelbaar op de live servers voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Spelers maken kennis met een nieuwe map, drie gloednieuwe Operators (2 uit Hong Kong en 1 uit Polen) en een groot aantal nieuwe aanpassingsvoorwerpen.

Vanaf 5 september kunnen alle spelers aan de slag met de nieuwe map ‘Theme Park’ en spelen Season Pass-eigenaren al met de drie nieuwe Operators.

Een week later zijn de drie nieuwe Operators ook voor alle overige spelers vrij te spelen met in-game Renown.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights