Nokia introduceert Lumia 1520 eind januari

Nokia doet het goed met hun Lumia Reeks, want eind januari komt er terug een nieuwe model op de markt.

Nokia Lumia 1520 zal dan wel geen 42 Megapixel camera hebben , maar blijft een ongelooflijke toestel waarvan Nokia & Windows als eerste de Quad-core prosessor weten te integreren in een ongelooflijk toestel.

 

 

De Lumia 1520 biedt de nieuwste fotografie- en beeldinnovaties van Nokia en is daarnaast het de eerste Nokia-smartphone met een 6-inchscherm met 1080p full HD-scherm dat een uitstekende leesbaarheid buitenshuis biedt.

Het grote scherm biedt de mogelijkheid om een derde rij tiles toe te voegen om apps sneller bij de hand te hebben.

De Nokia Lumia 1520 is te verkrijgen in rood en zwart voor een adviesprijs van 699 euro.

1200-nokia_lumia_1520_group-shot_1

De Nokia Lumia 1520 biedt onder meer een 20 megapixel PureView-camera met optische beeldstabilisatie (OIS) die uiterst scherpe beelden maakt, zelfs in het donker.

De Nokia Lumia 1520 bouwt voort op de oversampling- en zooming-technologie van de Lumia 1020 en optimaliseert deze innovaties voor een nog groter scherm.

nokia_lumia_1520_red_1De nieuwe Nokia Camera-app combineert de veelzijdigheid van de Pro Camera met de burst-fotografie en videomogelijkheden van Smart Camera.

Met de ‘dual capture’-functie wordt er tegelijkertijd een lageresolutie- en hogeresolutiefoto gemaakt.

Zo kan een schitterende 20-megapixelfoto in een lage resolutie makkelijk op sociale netwerken gedeeld worden, en de hogeresolutiefoto wordt automatisch opgeslagen om later te kunnen bewerken door bijvoorbeeld achteraf in te zoomen.

Video’s komen volledig tot leven met Nokia Rich Recording. De camera legt beelden vast in full HD en met een uitzonderlijk helder geluid. De Lumia 1520 beschikt namelijk over vier ingebouwde microfoons voor een ongeëvenaarde audio-opname.

Deze smartphone zal ook elke gamer plezieren. De QualComm Snapdragon 800-processor en het grote full HD scherm van de Lumia 1520 zorgen voor uren spelplezier met de vele Xbox-games.

  • Nokia Storyteller

Nokia Storyteller combineert voor het eerst PureView-beelden met HERE Maps, waardoor herinneringen op een nieuwe, dynamische en interactieve manier herbeleefd worden.

De applicatie integreert automatisch foto’s met HERE-locatie-informatie in een chronologische ‘fotoreis’ op een kaart.

Zo weet iedereen perfect waar een foto gemaakt is. Door vervolgens bij een foto uit te zoomen, verschijnt er extra informatie op de kaart, zoals locatiegegevens, reviews van bijvoorbeeld het restaurant waar de foto is genomen, en zelfs routebeschrijvingen.

De beelden op de kaart komen zo tot leven door het automatisch afspelen van video, geanimeerde afbeeldingen en time-lapse foto’s.

Met een derde rij Windows Phone live tiles op de Nokia Lumia 1520 is er nog meer belangrijke informatie te zien op het startscherm.

Een update van het Nokia Glance-scherm zorgt voor stand-byschermnotificaties van bijvoorbeeld gemiste oproepen, WhatsApp-berichten en nieuwe e-mails.

  • Microsoft Office

Met het ingebouwde Microsoft Office zijn documenten eenvoudig te bewerken en te delen voor maximale productiviteit. Word-, Excel- en PowerPoint-documenten onderweg bekijken en bewerken, en daarbij het originele formaat behouden, kan nog beter dankzij het 6-inchscherm en de QualComm Snapdragon 800-processor.

800_nokia_lumia_1520_cover-1

Met de nieuwe Nokia Beamer-app kan je zelfs makkelijk content delen van de Lumia 1520 naar elk compatibel scherm met mensen in dezelfde ruimte of zelfs op een andere locatie door hen een link te sturen via social media, e-mail of sms.

De Lumia 1520 heeft een intern geheugen van 32 GB dat uit te breiden is met 64 GB via een microSD-kaart.

Daarnaast kunnen bestanden ook bewaard worden in de gratis en veilige SkyDrive-cloud-opslag van 7 GB

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights