officiële onthulling Shadow of the Tomb Raider

Square Enix®, Eidos-Montréal™ en Crystal Dynamics® onthulden vandaag de volledige trailer voor Shadow of the Tomb Raider.

 

De game is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, en verschijnt op 14 september 2018 voor de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, het PlayStation®4-systeem en Windows-pc/Steam®.

In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan.

Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider die ze voorbestemd was te worden.

Camilla Luddington, de ster van de veelgeprezen 2013 Tomb Raider-reboot en het bekroonde Rise of the Tomb Raider®, schittert opnieuw als Lara Croft® in Shadow of the Tomb Raider.

Afgelopen week verwelkomde Square Enix fans, community-leiders, pers en invloedrijke personen op evenementen in Montreal, Londen en Los Angeles, waar ze een voorproefje kregen op het bepalende avontuur waarin Lara Croft de Tomb Raider wordt. Pre-orders zijn

nu beschikbaar voor de Standard, Digital Deluxe, Croft en Ultimate Editions.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights