ONTDEK LEGENDARISCHE FANTASIEWERELDEN IN FINAL FANTASY X / X-2 HD REMASTER EN FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Square Enix Ltd maakt bekend dat Nintendo Switch- en Xbox One-spelers binnenkort kunnen genieten van legendarische RPG-avonturen, met de release van FINAL FANTASY® X / X-2 HD Remaster op 16 april 2019 en FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™ op 30 april 2019.

Over FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster
FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster bevat zowel FINAL FANTASY X als het vervolg FINAL FANTASY X-2. Beide games behoren tot de populairste titels uit de hele FINAL FANTASY-serie en worden alom geprezen om hun emotionerende verhalen en verbluffende graphics. FINAL FANTASY X volgt het verhaal van de sportheld Tidus, die samen met de beeldschone summoner Yuna een allesbepalende reis onderneemt om de wereld Spira te redden. FINAL FANTASY X-2 vindt twee jaar later plaats en volgt de verhalen van Yuna, Rikku en Paine die op avontuur gaan om oude geheimen te ontrafelen en machtige vijanden te overwinnen. FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster is wereldwijd goed voor 14 miljoen verscheepte exemplaren en nodigt nieuwe spelers uit om een verbluffend RPG-avontuur te ontdekken dat ze nog lang bij zal blijven.

Over FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE is een verbeterde versie van het twaalfde genummerde deel in de populaire FINAL FANTASY-serie, dat wereldwijd meer dan 6 miljoen keer is verkocht. Speciaal voor deze versie is het ontwerp van de game aangepast en zijn de graphics geremasterd in full-hd, waarbij de kracht van de huidige generatie hardware is benut om de kwaliteit van graphics en audio te optimaliseren voor een ultieme speelervaring. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE vindt plaats in de adembenemende wereld van Ivalice, waar magie alom aanwezig is en luchtschepen de hemel vullen. Wanneer het kleine koninkrijk Dalmasca wordt overweldigd door de strijdende rijken Archadia en Rozarria, organiseert Prinses Ashe, de enige erfgenaam van de Dalmascaanse troon, het verzet om haar vaderland te bevrijden. Het verhaal begint op het moment dat Ashe kennis maakt met Vaan, een jonge dief die ervan droomt om vrij door de hemel te vliegen. Uiteindelijk zal hun avontuur het lot van ‘s werelds grootste naties bepalen.

Ter ere van de aankondigingen van de Nintendo Switch- en Xbox One-versies van FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE, heeft SQUARE ENIX prachtig nieuw artwork van Akihiko Yoshida onthuld.

FINAL FANTASY X / X-2 HD Remaster komt op 16 april 2019 beschikbaar voor de Nintendo Switch en Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE komt op 30 april 2019 voor deze systemen beschikbaar.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights