PAC-MAN Mega Tunnel Battle komt naar Google Stadia

BANDAI NAMCO heeft vandaag PAC-MAN Mega Tunnel Battle aangekondigd, exclusief voor Google Stadia.

Neem het op tegen 63 andere spelers en zorg dat je de laatste PAC-MAN bent die in leven blijft, terwijl iedereen zich een weg baant door de grootste multiplayer PAC-MAN-game ooit gemaakt.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle wordt op 17 november 2020 gelanceerd in de Stadia-winkel.

Een speelbare demo is nu beschikbaar tot dinsdag 27 oktober 2020 via Stadia’s nieuwe Click to Play-functionaliteit.

Klik hier om direct te beginnen met spelen.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle is gemaakt om het 40-jarig jubileum van PAC-MAN te vieren en maakt gebruik van het cloudgamingplatform van Google om de grootste multiplayer PAC-MAN-ervaring ooit mogelijk te maken, waardoor maximaal 64 spelers samen kunnen spelen.

Verspreid over een onderling verbonden netwerk van PAC-MAN-doolhoven zal elke speler zijn concurrentie te slim af moeten zijn en moeten overleven om de laatste PAC-MAN te zijn in deze unieke game binnen het battle-royale-genre, speelbaar op pc’s, laptops, tablets, telefoons en tv’s via Stadia.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle is niet alleen groter dan ooit, maar introduceert ook nieuwe power-ups die het tij van de strijd kunnen keren, naast leuke cosmetische items om PAC-MAN aan te passen en een Spectator-modus waarmee kijkers een invloedrijk deel van de game kunnen worden.

PAC-MAN Mega Tunnel Battle wordt ontwikkeld door Heavy Iron Studios en wordt op 17 november 2020 gelanceerd voor Google Stadia.

De PAC-MAN Mega Tunnel Battle-productpagina kan hier bekeken worden en de lijst met landen waar Google Stadia beschikbaar is, vind je hier.

Voor het 40-jarig jubileum van PAC-MAN heeft het team van de BANDAI NAMCO Entertainment Store gewerkt aan de ontwikkeling van een op maat gemaakte mystery box die is samengesteld uit meerdere verschillende PAC-MAN items. De voorraden zijn beperkt tot slechts 700 stuks in Europa, en er zullen geen heruitgaven zijn!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights