Persona 5 vanaf 14 februari verkrijgbaar

Deep Silver onthult dat Persona 5 vanaf 14 februari verkrijgbaar is in Europa.

Dit deel verschijnt exclusief voor de consoles PlayStation®4 (PS4) voor € 69,99 en PlayStation®3 voor € 49,99, zowel fysiek als digitaal.

Voor PlayStation4 zijn zowel de Persona 5 “Take Your Heart” Premium Edition als de Persona 5 SteelBook® Launch Edition nu beschikbaar voor pre-order.

De Persona 5 “Take Your Heart” Premium Edition is verkrijgbaar voor € 89,99 en bevat de game, een SteelBook Collectible Case, de Soundtrack CD, een 10 cm hoge Morgana pluche sleutelhanger, een Hardcover Art Book met 64 pagina’s, een schooltas en een speciale verpakking voor verzamelaars.

De Persona 5 SteelBook Launch Edition bevat de game & SteelBook Collectible Case voor de prijs van € 69,99.

De PlayStation®3-versie komt alleen beschikbaar in een standaard gamehoes voor de prijs van € 49,99.

Persona 5 gaat over de interne en externe conflicten van een groep verwarde middelbare scholieren – de hoofdrolspeler en een verzameling lotgenoten die hij in de loop van het verhaal ontmoet – die een dubbelleven leiden als Phantom Thieves.

Hun leven ziet eruit als dat van elke andere leerling in Tokio: ze gaan naar school, nemen deel aan naschoolse activiteiten en hebben bijbaantjes.

Maar ze beleven ook fantastische avonturen, waarbij ze met bovennatuurlijke krachten de harten van mensen binnendringen. Hun kracht komt van de Persona, het Jungiaanse concept van het “Zelf”.

De helden van het spel beseffen dat de maatschappij mensen dwingt om maskers te dragen die hun innerlijke kwetsbaarheden beschermen.

Alleen door deze beschermende maskers letterlijk af te rukken en mensen te confronteren met hun innerlijke zelf kunnen ze hun innerlijke kracht ontdekken, en deze gebruiken om mensen in nood te helpen.

Uiteindelijk streeft de groep Phantom Thieves ernaar om hun dagelijkse wereld te veranderen zodat deze overeenstemt met wat zij zien, voorbij de maskers die de hedendaagse samenleving draagt.
Key features:

  • Een opzichzelfstaand verhaal dat zowel nieuwkomers als ervaren Persona-spelers verwelkomt
  • Persona 5 is het eerste genummerde deel van de bekroonde franchise dat sinds de PlayStation 2-generatie op home consoles verschijnt
  • Vlotte Japanse RPG-mechanieken, spannende actiescènes, diep en meeslepend verhaal
  • Kleurrijk gestileerde personages, vijanden en omgevingen, en elegante anime-stijl cut-scenes
  • Soundtrack met het frisse geluid van acid jazz, gecomponeerd door de legendarische componist Shoji Meguro
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights