Playstation All-Stars Battle Royale!

 

Vanaf vandaag is Playstation All-Stars Battle Royale verkrijgbaar voor de PS3 en de Vita.Tijd dus om je klaar te maken voor het meest beruchte duel ooit tussen 20 epische videogame-iconen! Kortom alle bekendste Playstation-characters allemaal samen in de ultieme beat’em up.

In deze game zul je zowel oudgekenden als populaire nieuwkomers kunnen kiezen om het tegen elkaar op te nemen. Verwacht je ook niet alleen aan geweldadige game-iconen want ook Sackboy is bv een speelbaar character. De combo van al deze verschillende iconen zorgt regelmatig voor hilarische taferelen. Denk maar aan de mollige Fat Princess die het opneemt tegen Kratos uit God of War. Ieder character heeft dan ook zijn eigen specifieke skills en typerende moves.

Je kan kiezen om een plaatselijke wedstrijd te spelen met tot maximum vier speler, of om online toernooien via Playstation Network te spelen.

Er zijn steeds meer Playstation-games die Cross Play features ondersteunen.
Zo kun je ook in deze game het met maximum vier spelers in ‘real time’ tegen elkaar opnemen, of ze nu op een PS3 of een Vita aan het spelen zjn maakt niet uit.

Met de ‘Cross save’ kunnen opslagbestanden uitgewisseld worden tussen beide consoles. Daardoor is het mogelijk om je Ps3-games verder te spelen op je Vita en omgekeerd.

Als je dit spel in huis haalt kun je ook genieten van een Cross Buy, bij aankoop van de PS3 versie kun je de Vita versie gratis downloaden en spelen op beide platformen!

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights