POCO introduceert gloednieuw entertainmentbeest POCO M3

Voortbouwend op zijn befaamde smartphone-assortiment is POCO Global vanaf vandaag een onafhankelijk merk en introduceert het de POCO M3 – zijn gloednieuwe smartphone-instapmodel. Met een triple camera van 48 MP, 6.000 mAh-batterij, prachtig Full HD+-display en Qualcomm® Snapdragon™ 662-chipset, is POCO M3 het volgende must-have-toestel voor jonge liefhebbers van entertainment on the move.

 

De POCO M3 is het debuut van POCO Global’s M-serie, waarmee het merk zich in een heel nieuwe categorie plaatst. De nieuwe productlijn bouwt voort op het succes van POCO Global, dat met de F-serie concurreert met de grote merken, en op de impact van de X-serie in het middensegment, waardoor het merk zich openstelt voor een nieuw publiek van wereldwijde tech-liefhebbers.

POCO als onafhankelijk merk

Met de introductie van de POCO M3 betreedt POCO Global een nieuw tijdperk als onafhankelijk merk. Deze belangrijke mijlpaal is mogelijk gemaakt door de overweldigende steun van zijn wereldwijde fanbase. Die hielp het merk bij het neerzetten van een aantal opmerkelijke prestaties sinds de introductie van zijn eerste F1-toestel in 2018:

  • Het merk is binnen drie jaar in meer dan 35 markten wereldwijd actief geworden
  • Van de POCO F1 zijn ruim 2,2 miljoen exemplaren verkocht
  • Het merk verkocht wereldwijd meer dan 6 miljoen POCO-telefoons

Kevin Qiu, hoofd van POCO Global: “Deze fantastische resultaten onderstrepen de overweldigende steun van de consument voor POCO’s merkfilosofie – ‘Everything you need, nothing you don’t’. We blijven focussen op innovatieve technologie voor de consument zonder overbodige franje. De POCO-filosofie staat voor een houding die we allemaal nastreven – om anders en zelfverzekerd te zijn. Als pas opgericht onafhankelijk merk willen we technologie blijven leveren die ertoe doet in een wereld die voortdurend verandert.”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights