Pro Compact-controller voor Xbox verkrijgbaar vanaf 15 maart

NACON kondigt met grote trots aan dat de Pro Compact-controller Designed for Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc vanaf 15 maart verkrijgbaar is in Europa. Deze aanpasbare, bedrade controller is het eerste accessoire uit NACONs nieuwe lijn van Designed for Xbox-accessoires.

 

Advanced Mode  aanpassingsopties onder je vingertoppen
In de Standard Mode heeft de Pro Compact de traditionele functies, zoals die van de nieuwe Xbox Wireless Controller, terwijl spelers met hun eigen settings kunnen spelen in de Advanced Mode.

Met de Pro Compact*-app, die vanuit de Microsoft Store is te downloaden voor Xbox-consoles en Windows 10 pc’s, kunnen spelers de button mapping instellen en de gevoeligheid van elke stick en trigger aanpassen via diverse preset-profielen.

Aanvullende instellingen maken het mogelijk de stick-posities om te draaien, te kiezen tussen een D-pad met 4 of 8 richtingen, en de vibratiemotors uit te schakelen. Spelers kunnen de Pro Compact eenvoudig en rechtstreeks vanaf hun Xbox Series X|S, Xbox One of Windows 10-pc aanpassen aan hun speelstijl.

Dolby Atmos® For Headphones – Onderdompelende audio voor gamers
De Pro Compact Controller tilt de game-ervaring op Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10-pc naar een nog hoger niveau door als eerste controller toegang te bieden tot Dolby Atmos® For Headphones. Dolby Atmos® audio-technologie biedt gamers een competitief voordeel doordat ze de kleinste geluidsdetails en de positie ervan in hun omgeving kunnen opmerken voor nog meer realisme. Dankzij de innovatieve geluidsverwerking via de controller biedt de Pro Compact totale onderdompeling in drie dimensies met elke stereohoofdtelefoon die is aangesloten op de 3,5 mm-opening**.

* Online-verbinding en Microsoft-account vereist.
**Hoofdtelefoon niet inbegrepen. Installatie van de Dolby Access-app vanuit de Microsoft Store vereist.

De Designed For Xbox Pro Compact-controller is vanaf 15 maart in Europa te koop voor een verkoopadviesprijs van 54,99 euro.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights