Proef de wereld van Project CARS 2 met de officiële demo

Twee maand geleden, op 22 september, werd Project CARS 2 gereleased en de community gaat nog steeds hard en groeit elke dag nog aan.

Voor zij die nog niet de mogelijkheid hebben gehad om deel uit te maken van de Ultimate Driver Journey, kondigen Slightly Mad Studios en Bandai Namco Entertainment Europe met trots de officiële Project CARS 2 Demo aan, die gepland staat om op 23 november 2017 uit te komen voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

De officiële Project CARS 2 Demo werd ontworpen en gecreëerd om spelers te laten proeven van de verscheidenheid van het racen die de game te bieden heeft en om te ervaren waarom Project CARS 2 een van de hoogst genoteerde multi-platform racegames van het jaar is.

Spring in een Ferrari 488 GT3, Lamborghini Huracán LP610-4 en Formule Renault 3.5 en dat allemaal in de door lasers gescande Red Bull Ring.

Verder demonstreert de demo de verbeteringen van de Xbox One X en PlayStation 4 Pro die in een aankomende update worden toegepast, alsook de uitgebreide virtual reality ondersteuning in de pc-versie van Project CARS 2.

De drie verschillende types van wagens zijn zo gekozen om zowel een glimp van de diversiteit aan motorsport disciplines die beschikbaar zijn in de game, als de sublieme stuurbaarheid van de in-game voertuigen te tonen.

De twee circuits, met een adembenemend landschap, benadrukken de visuele en verwerkingsimpact van de weergaloze weerssimulatie die racers in Project CARS 2 zullen ontdekken.

De drie scenario’s in de demo zullen spelers testen met verschillende uitdagingen, die hen toelaten om toonaangevende physics in verschillende auto’s en wisselende condities te ervaren en hen te laten proeven van wat er te beleven valt in de volledige game.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights