Project CARS 3 nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag kunnen racefans aan hun Ultimate Driver Journey beginnen met Project CARS 3, nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en digitaal op pc.

De racesimulatie keert terug met een volledig vernieuwde Career Mode die spelers voor het eerst in de geschiedenis van de franchise uitnodigt om hun auto’s te kopen, bezitten, customizen en upgraden.

Spelers veranderen van weekendstrijders in racelegendes in een samengestelde reis langs legendarische locaties en exotische nieuwe plekken zoals Havana, Interlagos, Jerez en Toscane.

Racen is nu nog toegankelijker met real-world-based assists waardoor spelers van alle niveaus in-game hun geluk kunnen beproeven. Daarnaast bevat de game ook een volledig opnieuw ontworpen controller-ervaring.

Project CARS 3 nodigt spelers uit om al hun racedromen waar te maken met meer dan 210 wagens van de grootste merken. Behalve wagens als de Lotus Evija die hun videogamedebuut maken, wordt de game ook gekenmerkt door nieuwe merken als Bugatti, Dodge en Koenigsegg.

Project CARS 3 is vanaf nu verkrijgbaar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights