Real time strategye game “CHAMPIONS OF ANTERIA” aangekondigd.

Vandaag kondigt Ubisoft® Champions of Anteria™ aan: een nieuwe tactische real-time strategy game van Blue Byte, een Ubisoft studio. In Champions of Anteria duiken spelers in de magische wereld van Anteria, waar zij strategisch met de krachten van vijf Champions moeten omgaan om vijanden te verslaan en het koninkrijk terug te winnen.

Champions of Anteria is vanaf 30 augustus verkrijgbaar als download voor Windows PC.

Beleef het verhaal van de extravagante Champions, die op avontuur gaan om de magische fantasielanden van Anteria te bevrijden. Gevecht na gevecht moeten de Champions de gebieden van Anteria ontdoen van vijandelijke facties.

COA_Announcement_fight_desert_crocodile_01_1461230087 COA_Announcement_homebase_inside-apothecary_UI_01_1461230091

Dit doen ze door monsters en dodelijke bazen te bestrijden in onvoorspelbare omgevingen, die spelers uitdagen om hun tactieken continu te blijven aanpassen.

Spelers sturen vijf Champions aan. Elk met de krachten van één van de elementen water, vuur, metaal, natuur of bliksem.

Voor iedere missie kiezen spelers drie Champions om mee te strijden, waarbij ze strategisch moeten nadenken over de krachten die ze meenemen naar het strijdtoneel.

COA_Announcement_landscape_northland_populated_01_1461230094 COA_Announcement_fight_greenland_cyclops_03_1461230088

Elk element is nog sterker als het wordt gebruikt tegen het zwakke element dat erbij past, waardoor spelers zorgvuldig de elementen moeten kiezen die het sterkst zijn tegen bepaalde vijanden en moeten besluiten wanneer ze zich beter terug kunnen trekken.

COA_Announcement_landscape_northland_populated_01_1461230094

Het strategische vechtsysteem maakt gebruik van actieve pauzemechanieken om spelers voldoende tijd te geven tijdens een gevecht.

Zo kunnen zij de game te allen tijde pauzeren om hun speelstijl aan te passen en zorgvuldig de volgende stappen van hun drie Champions uit te stippelen.

Keuzevrijheid staat centraal, waardoor spelers elke ronde hun eigen pad naar de overwinning kunnen kiezen.

Zo moeten spelers beslissen of ze een omringend gebied bevrijden of juist een eigen gebied verdedigen tegen een vijandelijke invasie.

Tussen de missies door kunnen spelers hun Champions trainen en krachtige nieuwe uitrustingen maken dankzij het managementsysteem van de hoofdbasis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights