Reis naar Chronopolis in de NIEUWE LEGO® Marvel Super Heroes 2

Warner Bros. heeft een NIEUWE trailer uitgebracht voor LEGO® Marvel Super Heroes 2, die de kijkers meeneemt op een spannende reis door de uitgebreide open wereld van Chronopolis.

De video toont talloze iconische tijdloze Marvel-locaties die een grote fantastische open wereld vormen waarin de spelers op verkenning kunnen gaan, van het mythische land Asgard en het verre-ruimtestation Knowhere tot de bruisende jungle van Wakanda en de piramiden van het Oude Egypte.

Andere Marvel-omgevingen die in de trailer aan bod komen zijn het Colosseum, Hala, Hydra Empire, K’un-lun, Lemuria, Manhattan, middeleeuws Engeland, Noir New York, Nueva York, Old West en het moeras, die samen met Attilan, Kang’s Citadel en Xandar de uitgestrekte wereld van Chronopolis vormen.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is een gloednieuw, episch avontuur en het vervolg op het populaire LEGO® Marvel Super Heroes.

Deze originele vertakkende verhaallijn, mede geschreven door de bekroonde stripauteur Kurt Busiek, voert je naar een kosmische strijd op talloze tijdloze Marvel-locaties in de fantastische open wereld van Chronopolis.

LEGO® Marvel Super Heroes 2 is vanaf 15 november 2017 verkrijgbaar voor PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights