Releasedatum en details voor Dark Brotherhood

Vandaag worden meer details vrijgegeven voor de nieuwe The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited DLC, Dark Brotherhood.

Dark Brotherhood zal op 31 mei beschikbaar zijn voor PC & Mac en op 14 juni voor Xbox One en PlayStation 4. Dark Brotherhood is inbegrepen voor al wie een actief ESO Plus abonnement heeft of zal voor 2.000 crowns beschikbaar zijn via de ESO Crown Store.  

Niemand is langer veilig in Tamriel, nu the Dark Brotherhood terug is.  In Dark Brotherhood, de nieuwste DLC voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, vervoeg je de rangen van de berichte gilde van huurmoordenaars en keer je te terug naar the Gold Coast, een zone die niet aangedaan werd sinds TES:IV Oblivion. Word één van de meest dodelijke huurmoordenaars met een nieuwe en exclusieve skill-line, bescherm je organisatie tegen een mysterieuze opponent in uren nieuwe content en bewijs je vaardigheid als moordenaar in herspeelbare assassination quests.
Eén ding is zeker: bloed zal vloeien!

PC-spelers kunnen vanaf vandaag Dark Brotherhood al testen op de ESO PTS (Public Test Server).

Extra DLC Details:

 • Een Verbond van Bloed en Schimmen
  Sluit je aan bij het meedogenloze Dark Brotherhood van the Gold Coast, en hul je in de schaduw van de twee grote machten van de regio. Al is the Dark Brotherhood op het hoogtepunt van hun macht, het staat bloot aan een ernstige bedreiging in de vorm van een mysterieuze strijder in zwarte gevechtskledij die de beste leden van het genootschap uitschakelt.
  Laat in naam van the Dark Brotherhood een spoor van bloed en vernieling na in Tamriel!
 • Verken the Gold Coast
  De meest Westerse regio van Cyrodill, the Gold Coast, werd voor het laatst aangedaan door Elder Scrolls spelers in The Elder Scrolls IV: Oblivion. Verken de steden Anvil en Kvatch, gebukt onder intriges en dodelijke samenzweringen.
 • Moord op Bestelling
  Soms is de beste manier om met een laakbaar individu om te gaan, je permanent van hem te ontdoen.  Als huurmoordenaar voor the Dark Brotherhood, zul je die taak moeten uitvoeren. Van het simpele op bestelling afrekenen met een sujet tot ware moordpartijen in de met bloed doordrongen straten van Tamriel, kerf je een weg naar de gratie en werk je in de appreciatie van the Dark Brotherhood. Wie het moorden echt onder de knie heeft kan speciale opdrachten uitvoeren voor de donkere heersers en het Black Sacrament vervullen, waarbij je een slachtoffer genaamd the Night Mother zelf van kant moet maken.
 • Nieuwe Assassins’ Passive Skills
  Deze nieuwe skill line omvat het uit de weg ruimen van stedelingen en zorgt ervoor dat the Shadows of Sithis je beschermt tegen de mogelijke gevolgen daarvan. Omdat deze afrekeningen werden bevolen door Sithis, ben je de belichaming van de Dood zelf.  De toorn der gerechtigheid bestaat voor zij die Nirn trouw zweren, niet degene die worden geleid door de idealen van Sithis.
 • Dark Brotherhood-Exclusieve Rewards en Items
  Verdien nieuwe items via in-game quests en doorzoek binnenkort de Crown Store naar items in het Dark Brotherhood thema.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights