RELEASEDATUM MARIO PARTY 9 BEKEND

RELEASEDATUM MARIO PARTY 9 BEKEND

03/02/2012 0 Door bert94

De Mario Party-games staan steevast garant voor een avondje vol plezier met familie en vrienden. De voltallige Playr00m-redactie sprong dan ook een gat in de lucht toen de releasedatum van Mario Party 9 bekend gemaakt werd.

Het nieuwste deel in de Mario Party-serie zal vanaf 2 maart beschikbaar zijn voor de Wii. Je zal het kunnen opnemen tegen verschillende personages uit het Mushroom Kingdom-universum, en voortaan zullen eindbaasgevechten ook niet ontbreken!

Wat je moet doen in de game? Zoveel mogelijk MiniStars veroveren, die de sluwe Bowser gestolen heeft en zo een SuperStar worden.
Party Adventure voegt een nieuwe dimensie aan het negende deel toe. Met behulp van een bordspel zal je doldwaze minigames kunnen spelen en het kunnen opnemen tegen Bowser. En die minigames zijn niet van de minste. Zo zullen er 80 nieuwe minigames te vinden zijn in de game.

Mario Party 9 belooft dus weer een knotsgekke game te worden, waarbij plezier en fun centraal staat. De game zal hoogstwaarschijnlijk genoeg vernieuwing brengen en zal uitgebreid genoeg zijn om ons uren na elkaar bezig te houden.