releasedatum Tirannie van Koning Washinton DLC

De release datums van de komende Assassin’s Creed III: De Tirannie van Koning Washington DLC zijn bekend.

Deze gloednieuwe single player campagne laat spelers een andere kant van de geschiedenis ontdekken tijdens de nasleep van de Amerikaanse Revolutie.

AC3_DLC_SP_21_Frontier_Invisibility3_online

  • Episode 1: De Schande is verkrijgbaar voor Xbox 360® en Windows PC vanaf 19 februari en voor PlayStation® 3 vanaf 20 februari, zoals eerder bevestigd.
  • Episode 2: Het Verraad is verkrijgbaar voor Xbox 360® en Windows PC vanaf 19 maart en voor PlayStation® 3 vanaf 20 maart.
    AC3_DLC_SP_14_Frontier_GeorgeWashington_online
  • Episode 3 : De Verlossing is verkrijgbaar voor Xbox 360® en Windows PC vanaf 23 april en voor PlayStation® 3 vanaf 24 april.
    AC3_DLC_SP_06_Frontier_RatonIconic_online

 In het eerste deel van de ‘Tirannie van Koning Washington’ serie wordt onze held Ratonhnhaké:ton wakker na een onthutsende droom. Hij ontdekt dat, ondanks zijn pogingen om rechtvaardigheid te vrijwaren in de net opgerichte Verenigde Staten van Amerika, er een nieuwe koning is gekroond – George Washington. De Schande neemt spelers mee op een avontuur om Koning Washington van de troon te stoten.

De 3 DLC’s van Tirannie van Koning Washington zijn beschikbaar met de Assassin’s Creed III Season Pass, die men kan aankopen voor 2400 Microsoft punten op Xbox LIVE of € 29.99 op PlayStation® Network en Windows PC. Elke episode van De Tirannie van Koning Washington kan ook aangekocht worden als enkele DLC voor 800 Microsoft punten of € 9.99.

AC3_DLC_SP_21_Frontier_Invisibility1_online

Alle Assassin’s Creed III downloadbare content packs zijn ook beschikbaar voor Wii UTM via de Nintendo eShop.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights