Revelio! Harry Potter: Wizards Unite gameplay details officieel onthuld

WB Games en Niantic zijn blij de eerste gameplay details van Harry Potter: Wizards Unite te delen.

Met de nieuwe augmented reality (AR) mobiele game hebben aspirant tovenaars wereldwijd de magie binnen handbereik.

 

Harry Potter: Wizards Unite, uitgegeven en ontwikkeld door WB Games San Francisco en Niantic, Inc., maakt deel uit van Portkey Games.

Dit gameslabel ontwikkelt nieuwe videogames en mobiele games uit de Wizarding World, waarin de speler de hoofdrol speelt in zijn of haar eigen avontuur, geïnspireerd op de originele verhalen van J.K. Rowling.

In Harry Potter: Wizards Unite begint de speler zijn reis als een rekruut binnen de Statute of Secrecy Task Force, met als doel het onderzoeken en beheersen van een Calamity die de Wizarding World is binnengevallen.

Tovenaars van over de hele wereld moeten samenwerken om spreuken uit te voeren en Foundables (artefacten, wezens, mensen en zelfs herinneringen), die gevangen zitten door Confoundable magie, terug te brengen naar de juiste plek zodat magie verborgen blijft voor dreuzels.

Terwijl de spelers de wereld over reizen, zullen ze ‘Inns’ ontdekken waar ze hun ‘Spell Energy’ kunnen opladen, magische ingrediënten kunnen verzamelen voor toverdrankjes, Portkeys bemachtigen die AR-portals openen naar iconische Wizarding World locaties en nog veel meer.

De vechtvaardigheden van spelers worden getest wanneer Tovenaars de echte wereld bezoeken, ook wel de Fortresses genoemd.

In deze ruimtes worden Wizarding Challenges gehouden.

In deze Real-time multiplayer gevechten tegen gevaarlijke vijanden moeten spelers hun krachten bundelen met andere tovenaars om tegenstand te bieden tegen bedreigingen en om zeldzame magische beloningen te ontgrendelen.

Harry Potter: Wizards Unite verschijnt voor IOS en voor Android mobiele apparaten in 2019.

Voorregistratie is nu mogelijk via Google Play.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights