Review: Dead or Alive 5 ultimate

Dead or Alive 5 ultimate is een combat game van de makers van Tecmo  Koei die al een reeks van de DOA games hebben uitgebracht in de loop der jaren.

Dead or Alive 5 Ultimate bied tal van characters die hun eigen bepaalde vechtstijl hebben en zich op die manier uniek maken met hun reeks combo’s en counters.

Door de tutorial heen leer je hoe je bepaalde combo’s moet uitvoeren met harde en lichte slagen.

Wat ook typisch is aan de DOA reeks zijn de vrouwen die er nogal behoorlijk goed uitzien en dat ze goed zijn uitgerust met een balkon om U tegen te zeggen.

Voor de meeste gamers zal dit  een serieus  probleem vormen om hun aandacht op het gevecht te houden.

Misschien dat de makers het expres doen om het dan nog een beetje spannend te maken na dat je bijna op de grond wordt gevloerd door 1 van de Dead or Alive Chicks.

Verhaallijn

Het verhaallijn van Dead or Alive 5 Ultimate zit nogal ingewikkeld en raar in elkaar, in het begin zal je er niks van snappen.

In de loop van de game zullen alle puzzelstukjes in elkaar vallen na dat je met elke character hebt gespeeld.

Ook zijn de dialogen soms nogal heel raar dat het goed begint en op iets lijkt waarop de ander ineens uit het niets zegt kom laten we er voor vechten.

Al goed en wel beginnen ze er dan aan mo soit dit terzijde is het wel leuk om dit allemaal bij elkaar te knokken.

Tijdens de verhalen door van elke character krijg je soms de mogelijkheid om in een ring te vechten waar je soms in je eentje 2 mensen moet KO meppen.

Tijdens je toer in game zal je soms ook 2 VS 2 gevechten hebben dat je dan aan de kant moet gaan om de andere speler in de ring te krijgen en zo je vijanden uit te schakelen of om met 2 een combo te doen tegen je tegenstrever.

Vecht je door al de levels heen om je te plaatsen voor het Dead or Alive tornooi en maak van je eigen de beste vechter van de wereld die er bestaat.

images (5)

Gameplay

Het is heel simpel vecht of je leven er van af hangt.

Met speciale combo’s en enkele vuistslagen en enkele raken klappen probeer je je tegenstanders de grond aan te vloeren.

Je kan de niveau veranderen van easy tot very hard naar gelang je vertrouwd bent met vecht games. Tijdens het verhaallijn speel je met verschillende vechters, wanneer de verhaallijn van een bepaalde vechter uitspeelt unlock je deze vechter en kan je er mee vechten in tal van battles.

dead-or-alive-5-ultimate,7-X-399453-13Des te meer verhaallijnen je uit speelt des te meer keuze je hebt uit vechters om daarvan 1 van je favorieten te maken.

Daag ook andere spelers eens uit in de multiplayer en laat zien wat je kan met je beste vechter.

Als je bepaalde combo’s of counters nog niet onder de knie hebt kan je nog altijd even een training doen en er even op blijven door oefen tot je deze allemaal als een master kunt beheren.

Met deze training maak  je je dus ook sterker door om bepaalde combo’s van je tegenstander te blokken en dan ineens uithaalt met een counter-attack  en het gevecht in jouw voordeel doet nemen en uiteindelijk ook doet winnen.

Graphics

Over de graphics kunnen we heel kort zijn. Als je in het gevecht bent is alles top de vechters zien er goed uit tot in het detail van elk kantje van hun kledij, hun haar dat heen en weer zwaait tot de blink van hun ogen echt mooi.

download (5)Als we het hebben over de achtergrond en omgeving is het eerder wat armzalig en is het nogal sober ingekleed met niet de juiste scherpte zoals de vechters tijdens hun battle.

Hier konden de makers echter wel iets mooier van maken en hun tijd er wat meer hebben kunnen insteken zodat deze achtergrond er even goed uitziet als die van hun vechters.

Kortom Tecmo Koei heeft alles gericht op de graphics van de vechtscenes en iets minder op het decor en achtergrond maar het voornaamste is dat je je kan inleven op de goede kwaliteit van de battle en dat je de vechters tot in het detail kunt analyseren.

Score

Dead or Alive 5 Ultimate is na gespeeld te hebben en te analyseren goed gekeurd door ons.

De battles en vechters zijn leuk om te spelen en het vrouwelijk schoon dat er tussen zit maakt de game het alleen maar leuker mee.

dead-or-alive-5-ultimate-cheats

Dus van ons krijgt Dead or Alive 5 Ultimate en wel verdiende

7,5/10

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights