Review: Game Collector 5

Computer Software (Game Collector) tested on:

HP Pavilion DV6, i5 Quad Core @2.4ghz, 6GB DDR3 RAM, 1GB Dedicated HD 6490M, Windows 7.

Korte Samenvatting :

Van de makers van Game Collector 4 komt de nieuwe editie met nog meer mogelijkheden tot aanpassen, en verbetering in hun software, die mogen we meteen toegeven : toch een waardige aankoop is die de moeite loont om te upgraden indien je nog een oudere versie bezit.

zeker voor zij die een immense game bibliotheek bezitten en wensen deze overzichtelijk te houden.

Zoals velen onder jullie nog herinneren kreeg Playr00m in het verleden de kans om Versie 4 van deze indrukwekkende software te testen, het sprak dan ook voor zich dat we versie 5 (en toekomstige versies) niet in de kou konden laten staan en uitgebreid diende te testen.

De resultaten waren indrukwekkend , met een snelheid en een zeer uitgebreide en grote gemak tot gebruik bij scannen van software of handmatig deze in te geven in onze persoonlijke database.

(herlees onze artikel over Game Collector 4 op: http://www.playr00m.be/?p=1761)

Game Collector 5 toont ons hoe aanzienlijk de software nog mooier oogt , dus voelen we ook eens aan de tand wat zo nieuw is aan deze versie in verschil met de vorige versie : Game Collector 4 en wat er hetzelfde is gebleven.

Grote veranderingen :

  • Introductie van de Collertorz meiden
  • Cover flow view
  • Stream lining van het toevoegen van titels tot je collectie
  • Re-designed uitleen manager

Dezelfde meiden, nog slimmer & knapper

Van zodra je  de software start is het eerste wat je opvalt de Collectorz logo die werd verwijderd, weg is de grote logo, en hallo daar is een knap snoetje van Gemma

dit somt 1 van de grote veranderingen op in het Collectorz merk in zijn geheel,  iets die je zeker eens moet nakijken als je bezit over een immens grote collectie Films , Stripverhalen , Boeken , Muziek of/en Games.

Nadat we de vorige versie volledig hebben uitgetest, hoefde der eigenlijk verder niets verbeterd worden op technisch gebied van scannen en verzamelen, toch hebben ze een prachtige job geleverd op grafisch vlak bij het uitbouwen van de U.I. ( User Interface ) waardoor er een zekere vonk werd toegevoegd.

Deze update van de Collectorz merk is uiteraard zeer welkom waardoor onze eerste indruk van deze recente versie zeer geslaagd was met een indrukwekkende verwerking van database waardoor de software snel en nauwkeurig reageert zonder enige vorm van bugs, haperingen of gevoel van sloom reageren en vlotte verwerking bij gegevens ophalen online.

Nu krijgen we ook de geweldige features van de vorige versie, met de nieuwe features van de recente versie zoals het toevoegen van Trailers van de gevonden games en zelfs de mogelijkheid tot het kiezen van de achtergronden in het info veld van de gekozen/gevonden game zodat de interface oogstrelend is en interactief.

Een ervaring als Nooit tevoren :

met vele aanpassingen en verbeteringen onder de motorkap van de software Game Collector 5 , reageert de software dan ook sneller en werkt uiterst vlot en soepel zelfs terwijl je computer onder zware processor load staat.

De aanpassingen en verbeteringen hebben niet enkel invloed tot een nog betere werking, maar hebben ook effect op de implementeerde cover flow, iets dat iedereen heeft ervaren in een of andere programma  zoals bij bv muziek applicaties deze komt nu naar Game Collector.

toen we bijna over deze feature hadden gekeken, waren we toch wel aangenaam verrast van hoe snel het pochte met onze games in een nog meer visuele vorm die toch zou leuk zijn geweest moesten we deze cover flow in full screen mode kunnen bekijken of met een scrol balk zodat deze toch als een blikvanger kan gebruikt worden tijdens een Gaming avond met vrienden.

Samenvatting :

kort samengevat is het eigenlijk simpel = heb je al Game Collector 4 dan kan je gemakkelijk upgraden naar de nieuwste versie : Game Collector 5 voor maar een  19 Euro 95.

echt een koopje als je ziet wat je voor in ruil terug krijgt.

Wie nog niet bekend is met Game Collector kan gratis een testversie downloaden via http://www.collectorz.com/game/freetrial.php

we danken natuurlijk onze vrienden bij Collectorz voor deze unieke mogelijkheid tot reviewen van hun laatste nieuwe versie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights