Review : Hybrid

Onder de vele shooters die we de laatste tijd gepresenteerd krijgen zien we vaak de bomen niet meer door het bus, allen draaien ze om rondhollen, perks verdienen, en de ander afknallen waardoor een shooter maar een shooter is.

Hybrid brengt ons terug naar de allereerste gerne shooters die we herinneren van Doom , Unreal Tournament & Quake.

Geen Singleplayer, maar een full Multiplayer game waarin 3 VS 3 in de aanval gaan tegenover elkaar. Hybrid zorgt ervoor dat hij het niveau bereikt waardoor je terug die nostalgische kriebels krijgt zoals in hierboven vermelde titels.

In Hybrid ga je namelijk in team of solo in de aanval tegen de tegenpartij aan de andere kant van de map, door middel van een jet pack verplaats je jezelf van de ene platform na de andere om vervolgens je tegenstander uit de lucht te halen, soms zelfs letterlijk.

Op de wereldkaart hou je bij hoe de Variants & de Paladins ervoor staan in een gevecht om Dark Matter

De team die uiteindelijk deze materie weet te bemachtigen krijgt een serieuze boost in hun Xp level

Natuurlijk behoren de gekende beloningen van een shooter ook weer van de partij, zo ga je zoals vermeld levelen en word je alsmaar beter dankzij tal van upgrades, en verdien je bij elke Multikill een perk, van een Stalker die je tegenstander achtervolgt en alles op zijn pad opruimt tot een assistent bot die aan je zijde je covert en mee vuurt op alles wat beweegt van de tegenpartij.

Zoals eerder vermeld kan je jou Super Soldier volledig aanpassen en upgraden met tal van diverse props, sommige geven je zelfs een extra experience points boost voor een beperkte tijd.

Dankzij speciale Challenges kan je zelfs heel simpel je XP een boost geven, door bv  3 kills na elkaar te scoren, of een speciale wapen gebruiken zoals vermeld in de challenge, of probeer eens tal van andere gemakkelijke en soms minder gemakkelijke challenges uit.

Je bewegingsvrijheid tussen enkele  platforms die de basis van  een veilige plek vormen

Dit gezegd vormt Hybrid een unieke spelervaring die we zo meteen nog niet echt voorheen hebben mogen meemaken, Gameplay blijft je dan ook uren bezighouden

Beide op Grafisch vlak , Gameplay en Sound mag je van deze Arcade game ontzettend veel verwachten,

Wel raden we aan dat wie deze game wil spelen er snel bij moet zijn, met de komst van Call of Duty Black Ops 2 , Halo 4 en de nieuwe Medal Of Honor game bestaat de kans wel dat men al snel Hybrid minder zou bevolken en zich begeven naar meer populaire/commerciële games.

Hybrid een Arcade game die je op Xbox Live Arcade terug vind voor slechts 1600 Microsoft Points, een topgame die we een vette score geven van  98%

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights