Review : Iron Sky Invasion

Iron Sky Invasion is gebaseerd op de film Iron Sky die vorig jaar uitkwam en die het blijkbaar niet zo goed oogde voor de kijkers.

De makers (Reality pump) van Iron Sky Invasion hebben wel hun best gedaan om de game zo goed mogelijk te maken met tijdens de game bepaalde fragmenten van de film er in te steken en wat vernieuwingen aan toe te voegen.

 

 

 

Verhaal :

Het is 2018 er heerst vrede op aarde na de 2de wereldoorlog en er zijn geen onderlinge gevechten meer tussen 2 of meer landen die leiden tot een 3de wereldoorlog of een gevaar tot de wereld.

Totdat er ineens zich beweging voordoet achter de donker kant van de maan.

Niemand weet wat de UFO’s zijn en met welke bedoelingen ze richting de Aarde zich begeven.

Als snel is het duidelijk dat het om de restanten van het verloren Duitse rijk na de 2de wereldoorlog gaat namelijk de nazi’s.

twi_isi_banzai_19.sept.2012_02

Deze hadden zich vlak voor de overgave een toevlucht gezocht naar de donkere kant van de maan om zich daar te herstellen en een wraak plan uit te dokteren om al hun vijanden uit te roeien die zich tegen hun hadden gekeerd.

Bij het naderen van de Aarde  zien de bewoners de grote zeppelins die grote meteorieten met zich mee slepen om die dan neer te doen slagen op Aarde.

De nazi’s zijn terug en sterker dan ooit en dit zullen ze ook laten blijken tot al hun vijanden op hun knieën zullen gaan voor hun.

De Game:

Jij speelt als 1 ven de belangrijkste piloten die de Aarde heeft voor momenten als dit.

Al de hoop ligt in je handen om het tot een goed eind te brengen tegen de nazi’s.

Je beste vriend en ook je overste meld dit wanneer de Duitsers aanvallen en zo begin je al aan je eerste missie.

iron-sky-invasion-14847

Er zijn tal van opdrachten die je krijgt van het verdedigen van het ISS tot het neerhalen van serieuze zeppelins schepen die toch aardig tegen een stootje kunnen en je dus alles uit de kast zal moeten halen om deze kanjers neer te halen terwijl er nog tal van vijandelijke schepen het op je gemunt hebben.

Af en toe krijg je persoonlijke opdrachten van de president van America herself.

wallpaper_iron_sky_invasion_01_1920x1200

Deze toch niet echt snuggere vrouw geeft je soms rare opdrachten die je direct moet uitvoeren tegen je zin dat je kan afleiden in de gesprekken maar omdat de president geen tegenspraak duld zal je ze toch moeten uitvoeren dat je soms denkt “ it’s a one way trip“.

Als beloning van je voltooide opdrachten krijg je credit die je dan kan gebruiken om je schepen dan een beetje te pimpen.

Zo kan je wapens verbeteren en schilden sterker maken zodat je onklopbaar bent in de ruimte.

Tijdens je missies kan je schepen gebruiken van andere landen die handig zullen zijn tijdens bepaalde opdrachten zoals een bommenwerpers of een spitfire.

Iron-Sky-Invasion

Graphics:

De graphics van Iron Sky Invasion zijn van een iets lager niveau waardoor het lijkt dat je een paar jaar terug gaat in de gamewereld.

In begin zal je denken wat is dit maar laat ons zeggen dat je er van moet houden of dat je het niet erg vindt om met een iets lager niveau van graphics te spelen kortom het blijft redelijk vlot spelen en het is niet te zeggen dat het in blokjes is dat je speelt.

Tijdens de game kan je nog altijd mooi zien waar de vijand zit en dat je je lasers en kogels langs alle kanten ziet vliegen en dat de impact van je bommen duidelijk zichtbaar zijn op de vijandelijke schepen.

Conclusie:

twi_isi_banzai_19.sept.2012_02

Iron Sky Invasion is alvast beter dan de film dat

is duidelijk buiten de zwakke gesprekken voor je missie’s met de domste president dat ze ooit hebben gehad en plus dat ze je beloond met een Purple Heart en niet weet wat het is moest je die in de toekomst krijgen zal je waarschijnlijk nog tussen je brokken van je schip liggen zweven mo bon.

Over de graphics je bent er voor of niet genieten van het spel ga je toch doen en sommige missie’s zijn wel langdurig en eenzijdig.

Buiten deze minpuntjes kan je in je eentje wel een kolos van een schip neerhalen na een paar keer over en weer te vliegen met al je bommen er op de schieten en je van de ene kant van de baan rond de aarde naar de maan reizen in no time.

Met andere woorden laat de Nazi’s maar voor de 2de keer zwaar op hun bek gaan zodat ze beseffen dat ze niet de juiste ideologie hebben in deze wereld.

Score

Iron Sky Invasion krijgt van Playr00m een

6.5/10

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights