Review : Play 360 , Klein maar dapper !

Zo kunnen we de Play 360 van Nokia beschrijven , de eerste Bluetooth speaker met Pit!

Toegeven dat er al verschillende speakers en wireless sets bestaan voor onze geliefde smart Phone, maar wat is er zo speciaal aan deze Play 360 ?

Het verdict lees je hieronder:

 

Eerst en vooral valt het ons op dat deze kleine telg niet groter is dan een kleine doos waar misschien een sculptuur in zit, of de  helft van  2 seizoenboxen van je favo serie op dvd.

Aan elke zijde vinden we een speaker terug zodat deze in een volle surround jou muziek levendig brengt.

Aansluitmogelijkheden zien we niet alleen een Jack voor koptelefoon aansluiting dankzij de meegeleverde  2-wegs kabel, maar ook een mini USB-poort om je Play 360 op te laden via een lader met USB aansluiting die vervolgens ervoor zorgt dat je een indrukwekkende batterijduur krijgt bij een volle herlading.

Bluetooth , Jack , USB om te laden en je zou denken dat deze de enigste mogelijkheden zijn tot aansluiten.

Extra aansluitmogelijkheid is NFC , in de volle mond gekend als Near Field Communication.

Dit wil eigenlijk zeggen dat door gewoon even met je toestel te tikken tegen de speaker of er gewoon bovenop leggen, dat er een onmiddellijke verbinding bestaat. Dus hoef je niet langer bluetooth toestellen te zoeken en paren, een koud kunstje dus !

We zeiden het eerder al : Klein maar Dapper,

Want dankzij zijn ingebouwde Bass word de kamer onmiddellijk gevuld met krachtige volume en heldere tonen van deze kleine telg die verbazend het beste van zichzelf geeft.

Play 360 heeft een afmeting van  11 x 11 x 12,5 cm

De Play 360 kan voorts gekoppeld worden aan elk toestel die je kan bedenken, geef zo maar eens je notebook met zwakke speakers de kracht die hij verdiend, of sluit je Ipad of geliefkoosde tablet aan op deze wonder en geniet van de scherpste en zuiverste klanken die je maar kan meemaken.

De Play 360 is uiterst handig voor zowel binnenhuis als voor wie graag reist en licht geladen op reis gaat zoals bv op camping, dagje strand , Ardennen of noem maar  op.

De ingebouwde batterijen zijn vervangbaar , maar Nokia was zo slim om  een standaard Nokia batterij te monteren in de Play 360

Enig nadeel aan de Play 360 ?

De prijs, want deze hebbeding komt niet goedkoop : voor slechts 149 euro is hij de jouwe

Previous Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights