Review :Sniper Elite V2

Verhaal :

Het verhaallijn speelt zich af tijdens de 2de wereldoorlog in het jaar 1945 wanneer de geallieerden Berlijn binnenvallen.

Je speelt als een sluipschutter die bij het verzet zit. Je krijgt missies van hoger hand om bepaalde belangrijke personen van het Duitse Rijk uit te schakelen. Maar op 1 van je missies hoor je dat de Duitsers het uit hebben op 1 van je figuren dat je moet uitschakelen.

Je personage beslist er om om hem te redden in plaats van hem om te brengen. Je hoort namelijk dat hij belangrijke informatie heeft gegeven over mogelijke V2 raketten die Londen zwaar moeten treffen.

Na zijn van levens belangrijke informatie bezwijkt hij aan zijn verwondingen. Je beslist om uit te zoeken wat die professor het over had. Je zal je op een goede en geluidloze manier een baan moeten schieten tussen de Duitse en Russische leger  om je doel te kunnen bereiken.

Gameplay :

Het spel zelf is uniek op een shooter. Je sluipt en schiet wanneer de vijand je niet ziet of hoort zodat je de andere soldaten niet naar je gaan zoeken.

Op de mooie momentjes van het spel is wanneer je een vijand neer schiet en het dan in slow motion dan de baan van de kogel ziet vliegen, van de loop van het geweer tot in en door het lichaam van het geselecteerde doelwit. Zo zie je bv hoe een kogel het hoofd doorboord langs de ene slaap en er terug uitvliegt langs de andere slaap.

Of je laat zien dat je een betere sluipschutter bent dan je andere rivaal van de Duitse of Russische leger  door gewoon door de vergrootglas te schieten mee waar hij op zoek is naar jou.

Multiplayer :

Met Sniper Elite V2 is er ook een multiplayer aanwezig zodat je in CO-op een zoveel mogelijke raids kan afslagen of door middel van objecten te zoeken om uit de vijandelijke omgeving te ontsnappen.

Grafisch :

Verder is Sniper Elite V2 heel goed uitgewerkt qua graphics en is het landschap “ironisch gezien” zeer mooi opgemaakt.

Het is zeker de moeite waard om deze in je collectie te hebben van shooters mits deze een ander soort is qua geruisloos en stil je vijanden te vermoorden i.p.v. als Rambo er op te lopen en ze allemaal af te knallen. Bij de eerste ga je het veel langer uit houden dan de 2de stijl.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights