Review : Super Pinguïns

Super Pinguïns komen naar je Smart phone aan een snellere tempo dan de gemiddelde Smart Phone.

Mix Sonic samen met schattige Pingu en je krijgt Super Pinguïns

Super Pinguïns staat in de categorie bekend als een Running Survival Game zoals Temple Run , waar je een vaste parcours volgt vol met hindernissen zonder proberen te vallen, struikelen of gewoon simpel gezegd : falen

Probeer zo ver mogelijk te geraken in deze Game of skills

Met een grote Variatie aan gevaren gaande van Tentakels van een octopus tot een kleine stoot van een Pinguïn standbeeld, Super Pinguïns  vraagt je volle concentratie

De kleinste fout kan het einde van je speelsessie betekenen met een Game Over bord op je scherm.

Niet enkel ligt het parcours vol hindernissen op deze ijzige baan, ook komt er nog eens bij dat je dient zoveel mogelijk vis te verzamelen, want deze helpen je in je hulp naar overleving.Een vorm van credit die je toelaat om power ups aan te kopen zoals extra levens en vrij te spelen personages.

Klinkt beetje als een ware  rush met zoveel te doen, maar dit is niet alles!

jou mede-Pinguïns  hebben ook je hulp nodig, zodat je ze moet onderweg bevrijden waardoor je in ruil een tijdelijke power ups ontvangt zoals tijdelijk God mode

Zoals vermeld vraagt Super Pinguïns   je volle concentratie en snelle reflexen , beweeg je toestel in de correcte richting, tik op tijd op je scherm.

de Controle is zeer simpel en eigenlijk de basis van meeste games.

Belangrijk om te weten is dat Super Pinguïns   gratis is ! zero euro betalen, Nix noppes goed gezien !

En ook al zou je denken dat een gratis arcade game moet inboeten aan Grafics, en niet echt schitteren in Gameplay, toch mag je met een gerust hart weten dat beide Controlle , geluid en zeker Grafisch in Super Pinguïns   schitterend zijn.

we durven zelfs te bevestigen : Visueel een pareltje

Er is zoveel gaande tegelijkertijd op je scherm dat gedurende de gameplay van Super Pinguïns  er geen enkele sprake is van Lag, bugs, haperingen of gelijk wat dan ook.

Tijdens bepaalde momenten word je om de oren geslagen door al dit leuks :

zo zie je een walvis zijn debuut op je scherm maken, terwijl je beschoten word door ijs toppen die uit de vloer komen, ankers die op je vallen en octobaby’s en veel meer.

Dit alles geeft je een zwaar processor verbruik waar sommige games moeilijk mee over weg kunnen, toch is dit niet het geval in Super Pinguïns

vaak vergeet je zelfs dat dit om een App gaat en niet een Xbox 360 of Playstation 3 retail game.

Natuurlijk blijft Super Pinguïns een app, dus zelfs na een poosje voelt alles aan als een herhaling. Niet te min blijft Super Pinguïns   een leuke toevoeging aan je IOS toestel, als dit nu gaat over wachten in de dokterszaal of op een bus.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights