RUGBY 15: release date

Bigben Interactive, uitgever en distributeur van videogames,

en HB Studios kondigen met trots de officiële releasedatum en definitieve content aan voor Rugby 15,

de eerste rugby-simulatie voor next-genconsoles (PlayStation®4 en Xbox One).

Na stapsgewijs de integratie van de grootste Europese competities te hebben aangekondigd onthult Bigben Interactive vandaag de spelmodi in Rigby 15. Rugby-fans kunnen vriendschappelijke wedstrijden alleen of met maximaal 4 spelers spelen,

XB360RUGBY15_p1PSVRUGBY15_p1

en meedoen aan de officiële kampioenschappen van 4 grote Europese competities: TOP 14, Aviva Premiership Rugby, PRO 12 en PRO D2.

Alle teams en regels voor deze kampioenschappen worden realistisch nagebootst, en spelers moeten strijden om het Brennus Shield in de lucht te mogen houden of kampioen van Engeland te worden.

Voor dit eerste deel in de serie bevat Rugby 15 tevens 20 bekende nationale teams en 15 teams van het zuidelijk halfrond, zij het zonder de officiële licenties.

PS3RUGBY15_p1 PCRUGBY15_p1

Er is tevens een bewerkingsmodus, dus de trouwste supporters kunnen de beroemdste namen in deze teams vinden.

Tenslotte kunnen spelers hun eigen competities aanmaken in de modus ‘Custom tournament‘ door de regels (aantal deelnemers, type competitie, play-off, afvaltoernooi) in te stellen en alle teams in het spel te combineren. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer de divisie van je dromen!

Deze rugby-simulatie, die wordt gepubliceerd door Bigben Interactive en is ontwikkeld door HB Studios, wordt uitgebracht op 21 november 2014 met spelers uit het seizoen 2014/2015 op de Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360, PlayStation®3, PlayStation Vita en Windows PC.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights