Season 1 van Looking komt op DVD.

Treme, True Blood, Boardwalk Empire, Game of Thrones, True Detective en ga zo maar door. Om de zoveel tijd bezorgt HBO ons een verse dosis verslavend kijkvoer, en met het wonderlijke Looking wordt nu de volgende topreeks op ons losgelaten!

In Looking, een mannelijke tegenhanger van Girls als het ware, volgen we drie homo’s in San Francisco, die elk op een verschillend punt in hun leven staan. De serie werd reeds verlengd voor een tweede seizoen, en het eerste seizoen is vanaf 28 januari beschikbaar op DVD.
762890_1878619_3840x5760
In deze nieuwe HBO®-serie ontdekken drie vrienden in San Francisco de opwindende en soms overrompelende mogelijkheden voor een nieuwe generatie homo’s.

Hoewel hun vriendschap ze bindt, is elk van hen op een heel ander punt in zijn leven:

Patrick (Jonathan Groff) is een 29-jarige gamedesigner die weer begint te daten nu zijn ex verloofd is met een ander;

de opkomende kunstenaar Agustín (Frankie J. Alvarez), 31, twijfelt of hij monogaam wil zijn terwijl hij juist gaat samenwonen met zijn vriend;

en Dom (Murray Bartlett), 39, moet als oudste van de drie onder ogen zien dat de middelbare leeftijd nadert, en hij nog steeds als ober werkt met vele onvervulde jeugddromen.

De verhalen van het trio verweven zich in hun zoektocht naar geluk en intimiteit, in een wereld zoals geen eerdere generatie homo’s zich had kunnen voorstellen.
click

BONUSMATERIALEN

  • 6 Audio Commentaries met Cast & Crew

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights