Sekiro: Shadows Die Twice wereldwijd verkrijgbaar

Vanaf vandaag kunnen gamers van over de hele wereld in Sekiro: Shadows Die Twice op een onvergetelijke reis gaan, waarin de dood zowel een vijand als bondgenoot zal blijken.

Sekiro: Shadows Die Twice is ontwikkeld onder regie van Hidetaka Miyazaki van FromSoftware (Dark Souls en Bloodborne), die spelers kennis laat maken met een prachtige duistere wereld vol wrede vijanden, intense zwaardgevechten en uitdagende verticale verkenningstochten!

De game is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.

In Sekiro: Shadows Die Twice nemen spelers de rol aan van de ‘one-armed wolf’.

Als eenzaam hoofdpersonage van de game gebruikt ‘de wolf’ zijn nieuw verworven prothetische shinobi-arm om koste wat het kost zijn eer te herstellen, zijn meester ‘The Divine Heir’ te redden en wraak te nemen op zijn aartsvijand.

Sekiro: Shadows Die Twice moedigt spelers aan elke omgeving uit te pluizen, waarbij ze worden beloond met nieuwe items, ontmoetingen met nieuwe personages, verborgen uitdagingen en meer inzicht in het diepgaande achtergrondverhaal van de game.

Dit alles in een gedetailleerde wereld die rijk is aan prachtige vergezichten, unieke wapens, en imposante vijanden.

Hidetaka Miyazaki, directeur van FromSoftware en regisseur van Sekiro: Shadows Die Twice.

Sekiro: Shadows Die Twice speelt zich af in het Japanse Sengoku-tijdperk en vertelt over een eenzame, eenarmige shinobi die bij een grote oorlog raakt betrokken.

De combinatie van verwoeste landschappen met een sfeervol kleurenpalet zorgt voor een spelwereld die trouw is aan de FromSoftware-stijl, waarbij de speler altijd op het randje van de dood balanceert.

We hopen dat zowel nieuwe als oude fans zullen genieten van deze shinobi’s reis vol intense en dynamische gevechten,

 

De game is trouw aan de typische stijl van FromSoftware, met uitdagende gameplay en unieke gevechten die de nadruk leggen op geduld, techniek en creativiteit.

Daarvoor kunnen spelers gebruik maken van het posture-systeem, dat zich richt op het afweren van aanvallen en zowel defensieve als agressieve mogelijkheden biedt.

Ook kunnen spelers gebruik maken van ‘resurrection’ voor een tactische terugtocht of het misleiden van de vijand om het tegenoffensief in te zetten.

De shinobi-prothese kan worden gecombineerd met diverse hulpstukken, zoals de enterhaak, stroombijl en vlammenwerper, wat een heel nieuwe dimensie toevoegt aan de gameplay en spelers de zwaktes van vijanden laat uitbuiten.

Sekiro: Shadows Die Twice is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights