Show je skills in de tweede TETRIS® 99 Grand Prix op Nintendo Switch

De Tetris 99 Grand Prix is terug… en spelers van alle vaardigheidsniveaus kunnen meedoen. Van 15:00 uur op 12 april tot 08:59 uur op 15 april, kun je meedoen door gewoon de game te spelen. Deze TETRIS 99 Grand Prix is anders dan de vorige, omdat je dit keer niet de eerste plaats hoeft te halen om punten te scoren. Zelfs als je niet wint, kun je toch als winnaar uit de bus komen als je tijdens verschillende potjes goed presteert. Bekijk de TETRIS 99 Grand Prix 2-trailer op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo België.

Door deelname aan het evenement kun je Gold Points winnen die je kunt uitgeven aan games in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Meer informatie over My Nintendo Gold Points is te vinden op de My Nintendo punten-website.
TETRIS® 99 is nu verkrijgbaar als nieuwste deel in de iconische puzzelfranchise. Deze versie laat 99 spelers online tegen elkaar strijden totdat er nog maar eentje over is. Nintendo Switch Online-leden kunnen deze game gratis downloaden om te zien hoe goed ze nu écht in Tetris zijn.
Naast de gratis downloadbare software, TETRIS® 99, krijgen Nintendo Switch Online-leden toegang tot online-play en de mogelijkheid save-gegevens in de cloud op te slaan bij compatibele games. Ook kunnen ze genieten van een selectie klassieke NES-games met toegevoegde online-functies en een smartphone-app die de functies van ondersteunde games uitbreidt. Ga voor meer informatie over Nintendo Switch Online, zoals de lidmaatschapsopties en de gratis proefperiode van zeven dagen voor nieuwe gebruikers, naar de Nintendo Switch Online-website.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights