Silencio 652

Je zoekt nog een geluidsdichte case die ook voldoende frisse lucht laat rond circuleren ?

Goed zo ! want hier is Cooler Master met de Silencio 652 .

Een Matte ,compact, intuïtief en ruim interieur  die beide goed oogt en past in je interieur.

Vanbinnen is er ruim plaats voor :

  • 3x 5.25 “bay apparaten
  • 9 x 3,5″ drives

Die zijn vervolgens  goed voor 10 x SSD’s via de HDD / SSD combo cage zijn ingebouwd in dit stille chassis.

22_Product_interior

Daarnaast ondersteunt de Silencio 652 high-end grafische kaarten tot 423mm lang.

Een dubbele USB 3.0 aansluiting en een veelzijdige SD-kaartlezer bieden gebruikers verschillende manieren om data on-the-fly over te zetten van en naar de verschillende media.

31_Product_top vent

Door middel van verwijderbare covers op de boven-en zijpanelen kunnen gebruikers hun favoriete balans tussen stilte en airflow kiezen .

33_Product_side panel

Gemakkelijk verwijderbare stoffilters in de voor-, boven-, zij-panelen en onderkant beschermen kostbare systeemcomponenten tegen potentieel gevaarlijke stof opbouw na verloop van tijd.

De Silencio-serie vertegenwoordigt de beste oplossing voor geluidsabsorptie en staat voor ultieme prestaties met minimale ruis.

Geluiddempende schuimvulling tracht systeem geluiden geproduceerd door harde schijven, tal van ventilatoren en andere apparaten drastisch verminderen.

8_Product_system_SSD

Voor gebruikers die een extra koeling boost nodig hebben biedt de Silencio 652 ondersteuning voor maximaal vijf 180mm fans.

Degenen die opzoek zijn naar een computer die wordt bewonderd om zijn uiterlijk, terwijl deze geruisloos is zullen de Silencio 652 waarderen.

Gebruikers die graag nog een stap verder willen gaan kunnen in deze behuizing ook waterkoeling monteren.

De Silencio 652 bevat ondersteuning voor het installeren van een grote 240 (2 x 120mm) radiateur in de voor-of bovenkant en een 120mm radiateur aan de achterzijde.

Een moderne look en gereserveerd design van het exterieur, hoge interne uitbreidbaarheid, en een redelijke prijs maken de Silencio 652 de perfecte stille partner voor elke hardware liefhebber.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights