Skylanders Imaginators nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

Skylanders-fans kunnen hun verbeelding weer volop de vrije loop laten in Skylanders Imaginators, dat vanaf vandaag beschikbaar is voor Nintendo Switch.

 

Activision Publishing brengt de hoogst vermakelijke innovatie van Skylanders Imaginators naar het nieuwe Nintendo Switch-platform, zodat fans er vanaf vandaag van kunnen genieten.

Skylanders Imaginators voor de Nintendo Switch introduceert een digitale bibliotheek waarmee ze de 300+ toys van de  Skylanders franchise* eenvoudig op het nieuwe gamesysteem kunnen laden.

Geen Portal of Power?

Geen probleem.

De komst van de digitale bibliotheek biedt spelers de mogelijkheid om hun Skylanders Imaginators-avontuur overal mee naartoe te nemen om er waar en wanneer ze maar willen van te genieten.

Deze maand debuteren ook enkele van de populairste personages uit Skylanders in Skylanders Imaginators, inclusief Painyatta en Grave Clobber, en verschijnt er een gloednieuw expansion pack voor de game.

Het Skylanders Imaginators Cursed Tiki Temple level pack neemt kids mee op een gloednieuw avontuur waarbij ze meer dan 100 onderdelen kunnen ontgrendelen voor Skylanders Imaginators – een unicum in de geschiedenis van de franchise!

Het pack wordt geleverd inclusief het Sensei-personage Wild Storm dat een nieuw level opent voor spelers, een life Creation Crystal en een Imaginite Mystery Chest.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en geeft spelers de kracht hun verbeelding de vrije loop te laten en hun personages tot leven te wekken in een avontuur met puzzels, gevechten, een meeslepende verhaallijn en een nieuwe line-up aan helden en schurken.

Skylanders Imaginators introduceert ook twee nieuwe beroemde gastpersonages – Crash Bandicoot en zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex. Deze versterken de line-up van Skylanders Sensei-personages als speelgoed en speelbare personages in de game. Crash-fans kunnen ook een level spelen dat is opgedragen aan het beroemde buideldier, Thumpin Wumpa Islands, als kleurrijk eerbetoon aan het geliefde videogame-icoon uit de jaren ’90.

Skylanders Imaginators ondersteunt de poppetjes uit alle eerdere Skylanders-games – inclusief Skylanders SuperChargers, Skylanders Trap Team, Skylanders SWAP Force, Skylanders Giants en Skylanders Spyro’s Adventure – waar kinderen zowel in de echte wereld als in de virtuele spelwereld mee kunnen spelen.

Door nieuwe Skylanders aan hun verzameling toe te voegen, kunnen spelers hun ervaring steeds verder uitbreiden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights