Sneaker X: Cooler Master herdefinieert pc-gaming met een baanbrekend nieuw product

Cooler Master vandaag een revolutionair product dat het pc-landschap opnieuw vorm zal geven:

Sneaker X.

Schoenen hebben de manier waarop we denken over sport, muziek en mode bepaald; nu is het de beurt aan tech.

Het ontwerp is afgeleid van de iconische sneaker, de sportieve schoen voor het dagelijks leven.

Sneaker X is daarmee perfect voor sneakerliefhebbers, voor een extra toevoeging aan hun collectie die meteen kan dienen als hun pc.

Maar het is ook voor de gamers die naast hun passie voor gaming, hun passie voor stijl willen laten zien.

Sneaker X bouwt voort op het werk van de modder JMDF, die het ontwerp oorspronkelijk indiende tijdens de Case Mod World Series 2020 van Cooler Master.

Daar viel het meteen op.

Iets minder dan drie jaar later is het concept werkelijkheid geworden met een product dat daadwerkelijk te koop zal zijn.

Deze baanbrekende desktop-pc voldoet aan een breed scala van gebruikersbehoeften en toont de toewijding van Cooler Master om de grenzen van innovatie te verleggen.

De pc is voorzien van ITX-formfactor-moederborden, SFX PSU’s en 3-slot GPU’s.

Maar wat deze pc zo bijzonder maakt, is de AIO-waterkoeler. Hiermee blijft hij koel én behoudt hij zijn kleine formaat. En dan hebben we het nog niet eens over de buitenkant gehad. Het is een echte blikvanger, of je hem nu op je bureau plaatst of in het midden van je woonkamer tentoonstelt.

“Ik ben enorm verheugd dat de Sneaker X beschikbaar wordt, het laat onze toewijding aan het verleggen van de grenzen van innovatie en design zien”, zegt Jimmy Sha, CEO van Cooler Master. “Dit product is een bewijs van onze toewijding om te voldoen aan de diverse behoeften van onze gebruikers, van gamers tot creators en bedrijven. Het is onze missie om producten te creëren waar onze klanten zich mee kunnen onderscheiden en hun vindingrijke identiteit mee kunnen omarmen. We moeten meer apparaten mogelijk maken zoals Sneaker X om mode en design terug te brengen in onze woonkamer.”

Dit innovatieve product demonstreert de toewijding van Cooler Master om gebruikerservaringen opnieuw vorm te geven met een ontwerp dat nergens anders op de markt te vinden is.

Sneaker X: een combinatie van luxe en prestaties voor gamers en schoenliefhebbers 

Belangrijkste features:

  • Opvallend design, ongeëvenaarde kracht: een uniek ontwerp dat het traditionele rechthoekige-doos-stereotype doorbreekt.
  • Geoptimaliseerde prestaties & compatibiliteit: ondersteunt de nieuwste generaties Intel- en AMD-CPU’s en Nvidia-GPU’s.
  • Superieure koeling voor ultiem gamingplezier: uniek waterkoelsysteem voor maximale functionaliteit.

Sneaker X komt uit in september. Prijzen en beschikbaarheid kunnen per regio verschillen.

The Sneaker X is een musthave voor iedere sneakerliefhebber. Met zijn unieke design en premium materialen zal deze sneaker zeker de aandacht trekken en het pronkstuk van jouw collectie worden.

Bezoek de CMDOX-website voor meer informatie https://www.cmodx.com/sneaker-x/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights