Solun technology presenteert …….. GVX

Een kleine droom van elke gamer is toch wel om zelf het spel binnen te gaan. Met GVX word deze droom realiteit. Zo hoef je enkel maar iets op je hoofd te zetten en je kan van je huiskamer een echt slachtveld maken. Door GVX ben je dan zelf het hoofdpersonage in een verhaal vol missies.

Stel je een spel voor waar je exotische wezens ontdekt tijdens je ontdekkingsreis in het universum, reizend van planeet tot planeet, informatie verzamelen en ontsnappen aan gevaar, terwijl je eigenlijk gewoon wat in verschillende kamers van je thuis rondloopt. Je hele huis kan dienen als speelplaats voor je game locatie.

Active-Gaming-2

GVX_main_imageDe GVX zal bestaan uit 5 componenten, de GVX player, visor, scanner, 3D magnetic tracking system en een wand controller. Deze 5 componenten werken samen om zo het XR-gevoel (xtreme reality) te creëren, door de bleutooth verbinding heb je zo geen kabels nodig en kan je vrij bewegen in het speel.

Het is jammer genoeg nog niet verkrijgbaar en het word wachten tot sulon technologie GVX op de markt brengt. Ondertussen kunnen we enkel maar genieten van wat beelden van hun prototype.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights