SPACE JUNKIES Verkrijgbaar vanaf 26 maart

Space Junkies is een jetpack-gevoerde arcade-shooter exclusief ontwikkeld voor virtual reality-gaming die verkrijgbaar vanaf 26 maart op PlayStation VR, Windows Mixed Reality-headsets, Oculus Rift + Touch en HTC Vive.

Space Junkies is nu reeds te pre-orderen via Steam, de Oculus Store en vanaf 20 februari in de PlayStation Store.

Space Junkies is ontwikkeld door Ubisoft Montpellier en wordt aangedreven door Brigitte, een nieuwe gepatenteerde virtual reality-engine die ontworpen is om vloeiend te werken in virtuele ruimtes en zich aan te passen aan de pre-productie en productie van VR.

De game biedt een multiplayer actie-ervaring in driedimensionale ruimte-arena’s en een volledige VR-belichaming om spelers onder te dompelen in intense microgravity-gevechten.

Bij de release biedt Space Junkies 1v1, 2v2 en free-for-all modi aan, evenals een verzameling aan verschillende wapen- en aanpassingsmogelijkheden op zes verschillende slagvelden.

Elke arena heeft unieke tactische zones, dynamische verlichting en vernietigbare omgevingen.

Geen gevecht zal hetzelfde aanvoelen.

Bovendien zal het spel na de release nieuwe updates uitbrengen, inclusief nieuwe modi, maps, wapens en aanpassingitems.

Er worden verschillende testfases gehouden voor de lancering, inclusief een Open Beta voor alle platformen.

Spelers kunnen zich registreren om deel te nemen aan gesloten testfases op https://betasignup.ubisoft.com/sjreg/LogIn.

Space Junkies Arcade, een speciale versie van de game die beschikbaar is in meer dan honderd virtuele arcades wereldwijd, dompelt spelers onder in een volledig unieke ervaring.

Op 19 februari lanceert de Virtual Athletics League ook een internationaal toernooi in samenwerking met Ubisoft, Springboard VR en HP.

De beste teams uit de deelnemende arcades nemen het tegen elkaar op voor $4.500 aan uitrusting en prijzen. Voor meer informatie over Space Junkies Arcade en de deelnemers aan het toernooi, ga naar https://www.valvr.com/space-junkies-international-tournament.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights