Spectaculaire trailer voor WRC6

Met trots onthullen Bigben en Kylotonn Racing Games de allereerste trailer van WRC 6De game verschijnt in oktober voor PlayStation®4, Xbox One en PC/Steam.

Deze nieuwste versie is ontwikkeld door Kylotonns team van racefanaten en tilt de WRC-ervaring naar een hoger, nog realistischer en spannender niveau.

De eerste trailer geeft spelers een goede indruk van de gevaren en gevarieerde omstandigheden die ze moeten trotseren.

In WRC 6 moeten spelers de grenzen van de extreemste tracks opzoeken voor elke mogelijke seconde tijdwinst.

OWRC6_Screen_2p verzoek van de community krijgt de game smallere wegen, langere speciale stages en zelfs een gloednieuwe challenge-ervaring met head-to-head Super Special Stages.

WRC 6 maakt ook gebruik van Kylotonns nieuwe ontwikkeltechnologieën voor fraaiere graphics en realistischer geluid.

Al deze grote verbeteringen maken van WRC 6 de beste manier om de spanning te ervaren die je als coureur voelt wanneer je onder de zwaarst denkbare omstandigheden moet presteren.

WRC 6 werd al officieel aangekondigd tijdens de E3 2016 in Los Angeles , maar de komende weken zullen nog heel wat verrassingen onthuld worden.

WRC6_Screen_3WRC6_Screen_4

WRC 6 bevat alle 14 rondes van het WRC-seizoen 2016, inclusief het debuut van Rally China, alle beroemde WRC-coureurs en een groot aantal WRC 2- en deelnemers uit de Junior WR-categorie.

In januari lanceerde eSports WRC, de eerste internationale online competitie van de WRC. Deze competitie gaat verder in WRC 6 met verbeteringen op het gebied van toegang, regels, en format.

Hier wordt dichter bij de release meer over bekend gemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights