[Sponsored Video] Red Bull Crashed Ice Kinect nu beschikbaar!

Red Bull brengt de extreme actie naar jou scherm met “Red Bull Crashed Ice Kinect” die exclusief op Xbox 360 verschijnt in de Xbox Market Place


Red Bull Media House kondigt vandaag de lancering aan van de Xbox LIVE Arcade game ‘Red Bull Crashed Ice Kinect’, een samenwerking met Microsoft Studios.

Deze actiegevoelige Kinect game brengt pure sensatie, spektakel & snelheid van het internationale Ice Cross Downhill kampioenschap, Red Bull Crashed Ice,

Voor maar slechts  400 Microsoft Points kan jij in je eigen woonkamer ijsschaatsen tijdens de feestdagen.

In ‘Red Bull Crashed Ice Kinect’ nemen spelers het in verschillende steden over de hele wereld tegen elkaar op terwijl ze in arcade-stijl met meer dan 60 km per uur langs een ijsparcours met diverse obstakels door de huiskamer scheuren.

Zowel  enkel als per duo kun je vanaf de start je snelheid opdrijven door net als een echte ice cross downhill kampioen met de armen te zwaaien.

Terwijl het steeds sneller gaat, moet je als speler door de bochten leunen, je tegenspelers ontwijken of  springen om obstakels te vermijden. Extra punten verzamel je door op weg naar de finish voor het oog van de juichende fans waanzinnige tricks uit te voeren.

De tracks zijn gebaseerd op de circuits van het echte Red Bull Crashed Ice kampioenschap: de spelers gaan wereldwijd de confrontatie aan op een selectie van tracks in steden als Saint Paul (VS), Valkenburg (Nederland), Âre (Zweden), München (Duitsland) en Québec (Canada).

Deze laatste maakt in het seizoen 2012/2013 ook deel uit van het echte kampioenschap.

Via Xbox LIVE Arcade strijden spelers om de titel van Ice Cross Downhill wereldkampioen, door wereldwijd de strijd aan te gaan in een race om de eerste plaats op de leaderboards.

Sinds de lancering van Red Bull Crashed Ice in Zweden in 2001 heeft deze spectaculaire sport de wintersportscene bestormd en de harten van vele honderdduizenden liefhebbers weten veroveren.

De voorbije 11 jaar zijn meer dan 1 miljoen fans komen kijken naar 24 Ice Cross Downhill races in 10 verschillende landen. Vele andere miljoenen fans hebben de Red Bull Crashed Ice atleten toegejuicht op televisie en op het web.

[deze video/bericht werd gesponsord door Red Bull]

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights