Star Trek Online Seizoen 8: The Sphere

Reeds uren, dagen, weken, maanden,… werden verslonden aan de titel van Perfect World Entertainment & Cryptic Studios.

Hierbij hebben ze besloten om voor jullie vanaf 12 november 2013 hun nieuwe content vrij te stellen voor

STAR TREK ONLINE

Deze geweldige, award winnende free-to-play MMORPG krijgt hiermee zijn 8ste seizoen

THE SPHERE

Met dit nieuwe seizoen krijgen spelers een oude alien ras te zien die voor het eerst voorkomt in een Star Trek videogame.

Dit ras staat bekend als De Voth en wanneer men op avontuur gaat binnenin een reusachtige Dyson Sphere ontdekken jullie dat er een enorm gevaar dreigt voor het Universum.

Perfect World Entertainment laat het hier niet bij en onthuld ook hun laatste episode, Sphere of Influence, waarbij men Star Trek: The Next Generation acteur kunnen terugvinden,

MICHAEL DORN als WOLF

Dit volgt op de The Next Generation episode, Schisms, waar men met Wolf op pad gaat om de gruwelen van het verleden te bestrijden en aanwijzingen te vinden over het doel van de Spheres

“We kunnen niet meer opgewonden zijn na het aankondigen van de release datum van Seizoen 8:The Sphere. We blijven gratis downloadbare updates leveren aan het spel en brengen elk jaar boeiende, nieuwe ervaringen aan onze spelers en dit keer op keer. We zijn ook blij dat Michael Dorn zijn rol als Worf heeft heropgenomen in niet alleen onze nieuwste content, maar ook alle van de vorige Klingon afleveringen. Het hebben van een andere legendarische Star Trek karakter die hun steun verlenen voor Star Trek Online toont ons engagement om uit te breiden op de verhalen die ‘Trek’ zo’n geliefde franchise maken.”

zegt uitvoerend producent, Daniel Stahl.

Star Trek Online is een enorme free-to-play online game waar de spelers hun eigen lot kunnen nastreven als Kapitein van een Federatie Sterrenschip.

Dit of men kan een Klingon Warlord worden en zo het rijk tot in het oneindige uitbreiden.

Met de vorige uitbreiding, Legacy of Romulus, kunnen spelers De Romulan Legacy heropbouwen als een lid van de Romulan Republiek.


Ook krijgen spelers in deze game de kans om

  • Iconische locaties van de populaire Star Trek reeks bezoeken
  • Onverkende sterren verkennen
  • Kennis maken met nieuwe soorten aliens.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights