StarCraft II: Heart of the Swarm global launch party

Blizzard Entertainment laat ons weten over de plannen gemaakt voor de wereldwijde Starcraft II: Heart of the Swarm party op 11/03/2013 in de Verenigde Starten, Australië, Zuid-Korea, Singapore, Taiwan, Rusland, Brazilië en Mexico. Hier zullen Blizzard ontwikkelaars en hoofdretail partners aanwezig zijn om de werelwijde community van Starcraft gamers bij te staan om als eerste met Kerrigan, the Queen of Blades , de Zerg zwerm weer samen te brengen.

Blizzard zal een speciale 21h uitzending bijwonen met eSports commentator Sean “Day[9]” Plott in samenwerking met Twitch.tv.

Dit evenement zal beginnen op 11/03/2013 om 11:00 en zal de kijkers laten meegenieten van de live evenementen in de bovenvermelde landen. Zo zullen fans ook kunnen genieten van video’s gemaakt door de community en ook van toernooien tussen top pro gamers van Starcraft. De locatie van waar deze games zullen gespeeld worden is vanuit een bunker diep in het Blizzard Irvine HQ.

Starcraft fans zitten nu al een tijdje op het tipje van hun stoel om Heart of the Swarm te kunnen spelen laat Mike Morhaime (CEO en mede-oprichter van Blizzard Entertainment) ons weten en verzekerd ons dat het de moeite was om te wachten.header-en-us

Blizzard zal in Frankrijk de officiële opening bijwonen in:

Palais des Congrès de Versailles
10 rue de la Chancellerie
78000 Versailles

De plaatselijke feestelijkheden zullen beginnen om 7:00pm CET of 6pm GMT op 11/03/2013 en bijgewoond worden door tal van speciale gasten inclusief Paul “RedEye” Chaloner, Dan “Artosis” Stemkoski en Nick “Tasteless” Plott.

Fans die aanwezig zijn zullen de mogelijkheid hebben om de Standaard editie van de game te kopen voor €39,99 of de Exclusieve Collector’s Editie voor €69,99 die de volgende bonussen bezitten.

  • Behind the Scenes DVD & Blu-Ray:  Interviews met stem acteurs, videos met commentaar van de game ontwikkelaars en een historische terugblik op Starcraft’s eSports Legacy van leden die een hoofdrol spelen in de community
  • Collector’s Edition Soundtrack CD: Alle liederen die gebruikt zijn in Heart of the Swarm met een hoeveelheid van 11 verschillende tracks. 
  • Heart of the Swarm Hardcover Art Book: Deze boek van 144 pagina’s bevat nog nooit eerder vertoonde kunst van het expansiepak, inclusief  schetsen.
  • Zerg Rush Mousepad: Op deze Muismat zie je hoe de Terran Dominion radeloos stand houden tegen de overvloed aan Zerg die aanvallen.
  • StarCraft II Torrasque: Versla de vijand van de Zerg met de Torrasque, Een nieuwe bangelijke look voor jouw Ultralisk.
  • StarCraft II Portraits and Decals: Nieuwe zwerm-geïnfesteerde portretten om zo jouw online profile en leger in het spel te personaliseren.
  • World of Warcraft® In-Game Pet: Een baneling companion die ontploft van enthousiasme en klaar is om te exploderen op de pet battle scene.
  • Diablo® III Blade Wings and Banner Sigil: Groei zelf uit tot een trouw lid van de Zerg met vleugels zoals the Queen of Blades, en creëer jouw eigen banner.

header-en-us

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights