Steelrising : nieuwe DLC “Cagliostro’s Secrets” verkrijgbaar op 10 november

Spiders en NACON maken met plezier bekend dat de nieuwe DLC “Cagliostro’s Secrets” op 10 november verschijnt voor Steelrising. De game is nu beschikbaar voor pc (Steam, GOG en Epic), Xbox Series X|S en PlayStation®5.

Deze DLC biedt spelers een nieuw level en diverse andere content:

  • 1 level (Hôpital Saint Louis)
  • 1 hoofdmissie
  • 5 wapens
  • 1 eindbaas
  • Diverse nieuwe vijanden en nieuwe varianten op bestaande vijanden
  • 2 nieuwe personages
  • Nieuwe zijmissies die je uitnodigen eerder verkende levels opnieuw te bezoeken

Spelers krijgen pas toegang tot de uitbreiding “Cagliostro’s Secrets” wanneer ze een bepaald punt in het hoofdverhaal hebben bereikt. Je moet het level “Bastille” voltooid hebben om toegang te krijgen tot de nieuwe content.

In de nieuwe missie raak je betrokken bij een huiveringwekkend verhaal over een graaf van de koning, Comte de Cagliostro. Hierdoor beland je in Hôpital Saint Louis – een nieuwe, levensgevaarlijke omgeving waarin Louis XVI enkele geheimen heeft verborgen.

Tijdens dit duistere avontuur moet je het opnemen tegen de door Mesmer geïnspireerde machines van Cagliostro, waarbij je nieuwe vijanden ontmoet, en nieuwe wapens en kostuums ontgrendelt. Ben je klaar om de schokkende waarheid te ontdekken over de alchemie die de automatons van de koning tot leven wekt?

Steelrising werd door de Franse en internationale pers warm ontvangen. De game werpt spelers in een alternatieve versie van Parijs anno 1789, waar de Franse revolutie tot staan is gebracht: de opstand van de burgers wordt met harde hand onderdrukt door een leger automatons dat op bevel van de koning is ingezet. Dit machtige en wrede leger spaart niemand en straft de rebellen met bruut geweld. Parijs brandt, mannen, vrouwen en kinderen worden systematisch afgeslacht. Aegis, het meesterwerk van automatonmaker Vaucanson en de lijfwacht van de koningin, moet de Franse revolutie redden in deze veeleisende action-RPG met een zware focus op gevechten.
De “Cagliostro’s Secrets” DLC komt beschikbaar op 10 november 2022 voor pc, PlayStation®5, Xbox Series X|S en GeForce Now

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights