STREET FIGHTER X TEKKEN voor de Vita

De game die ondertussen al verkrijgbaar is voor Xbox360,PS3 en Windows PC is nu ook sinds 26 oktober beschikbaar voor de Vita.
De langverwachte droom match-up tussen dé twee toonaangevende vechtgames is een uitdagende vechtgame waar spelers van alle niveaus plezier aan zullen beleven.

De Vita-versie van STREET FIGHTER X TEKKEN zit boordevol content.
Zo heb je een line-up van maar liefst 55 speelbare karakters en nagelnieuwe, exclusieve features.

Speel thuis of onderweg. PlayStation 3 Cross-Play stelt PS Vita-bezitters in staat om wanneer dan ook, waar dan ook, en tegen wie dan ook, te spelen. Neem het lokaal op tegen PS Vita en PS3-bezitters of vecht het online tegen ze uit via 3G of WIFI.

Belangrijkste kenmerken:

· 55 speelbare karakters: De versie bevat naast de 38 karakters van de console versie en de 5 exclusieve PlayStation karakters ook nog eens 12 nieuwe karakters: Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy en Sakura uit het Street Fighter-kamp en Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack-X, Lars Alexandersson en Lei Wulong uit de Tekken-reeks.

· Cross-Platform Play: Een grote vooruitgang op het gebied van portable gaming. Neem het dankzij Cross-Platform Play op tegen PS3-bezitters. Een PlayStation 3 exemplaar van de game is vereist voor Cross-Platform Play met een PS3.

· Multiplayer: Neem het op tegen andere spelers. Lokaal of online via 3G of WIFI.

· Exclusieve features voor de PS Vita:

Augmented Reality: Maak foto’s van je favoriete karakters en plaats ze in real life foto’s.


Front en Rear Touch Panels: Bepaal de grootte en de positie van de extra buttons op de Touch Panels op de voor- en achterkant van de PS Vita en ken bewegingen toe aan de buttons. Maak daarnaast gebruik van het touchscreen om door de menu’s te navigeren.

Near: Pas de outfit van je karakters aan en deel ze met andere Vita-bezitters bij jou in de buurt dankzij de Near functie.


Ad-Hoc Fight Request: Daag andere Vita-bezitters die in de buurt zijn automatisch uit en deel replays na afloop van het gevecht.


KO Monument: Verzamel trofeeën van de spelers die je hebt verslagen en bouw daarmee je ultieme KO Monument.

Gallery Mode: Verzamel geluiden en filmpjes uit de game en speel ze af in de Gallery.

PS Vita en PS3 Data Sharing: Alle aangeschafte DLC van de PS3-versie kan worden gebruikt op de PS Vita en vice versa. Stuur tevens aangepaste data van de PS Vita naar de PS3 via een data link.

En… 38 alternatieve kostuums: PS Vita-bezitters ontvangen naast de 12 nieuwe karakters tevens alternatieve kostuums voor 38 karakters.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights