Time out! Grote patch voor Blood Bowl 3 verschenen

Cyanide Studio en NACON maken bekend dat nieuwe updates en content verkrijgbaar zijn voor Blood Bowl 3 via een grote patch die nu verkrijgbaar is voor pc, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Sinds de game vorige maand verscheen, hebben de studio en uitgever vele gepassioneerde reacties van de community ontvangen, waaronder meldingen van bepaalde technische problemen en zorgen over het betalingssysteem. Op basis van deze feedback zijn er al talloze wijzigingen aangekondigd en doorgevoerd om de game te verbeteren en deze problemen op te lossen.


Blood Bowl 3 is gemaakt voor de langere termijn, een ervaring waar regelmatig nieuwe content, functies en competitieve evenementen aan worden toegevoegd. Daarbij zijn de ontwikkelaars er zich terdege van bewust dat alles staat of valt met de basis en gameplay van het spel.

De nieuwe, vandaag verschenen patch is een reactie op de zorgen die spelers hebben geuit over het systeem voor het genereren van inkomsten in de game.

Vanaf nu zijn alle Common, Rare en Epic-uitrusting die wordt ontgrendeld door middel van aankoop of in-game-beloning onbeperkt te gebruiken voor de verschillende teams, voor personages die dezelfde posities spelen.

Het is niet langer nodig om meerdere helmen of schoudervullingen aan te schaffen om andere spelers in dezelfde positie mee uit te rusten.

Spelers die meermaals dezelfde uitrusting hebben gekocht (nu met onbeperkt gebruik), worden terugbetaald in Warpstone, de in-game valuta van Blood Bowl 3.

Tijdens het voorseizoen, dat duurt tot de start van Season 1 in mei, zal de ontwikkelaar de ervaring blijven verbeteren op basis van de feedback en verwachtingen van de community.

Daarbij wordt speciale aandacht geschonken aan de voorbereiding van het competitieve seizoen (klassementen, matchmaking-systeem, admin-tools, enz.).

Tijdens het voorseizoen worden patches uitgebracht om alle nodige correcties door te voeren.

Bovendien kan de Season 1 Blood Pass, die toegang geeft tot een nieuwe factie, extra functies en 50 beloningslevels, door alle spelers gratis worden ontgrendeld om eventuele problemen bij de lancering te compenseren.

Tenslotte willen de ontwikkelteams de Blood Bowl-community hartelijk danken voor hun feedback, steun en geduld tijdens de ontwikkeling van alle wijzigingen en geplande updates.

Blood Bowl 3 is nu verkrijgbaar voor Steam, Epic Games Store, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One. De Nintendo SwitchTM-versie verschijnt later.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights