Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands closed Beta komt eraan.

De Closed Beta van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 3 tot en met 6 februari 2017 beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One of PC.

Pre-loaden is mogelijk vanaf 1 februari. Spelers die willen ervaren hoe het is om een Ghost te zijn, maken kans op een bètacode van de game door zich te registreren op GhostRecon.com/Beta.

Iedere speler die geselecteerd wordt, kan drie van zijn/haar vrienden uitnodigen om hun team te vervolledigen op hetzelfde platform.

Tijdens de Closed Beta maken spelers kennis met het Bolivia van de nabije toekomst terwijl ze de provincie Itacua ontdekken. Spelers werken als Ghosts samen om de belangrijkste leden van het Santa Blanca drugskartel om te leggen en zo de criminele organisatie te ontmantelen.

Alle content in de Closed Beta is, net zoals in de volledige game, met drie andere vrienden te spelen via online coöp of alleen met drie computergestuurde Ghosts.

Spelers maken hierbij gebruik van verschillende voertuigen, diverse wapens en tactische uitrustingen om het kartel neer te halen

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in Bolivia, de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Bolivia is tevens een land dat door het corrupte Santa Blanca drugskartel in een narcostaat is veranderd.

Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het kartel, wat daar ook voor nodig is.

De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights