Transformers: Rise of the Dark Spark Bevestigd door Activision

Het stond even kort op Amazon , maar vandaag bevestigd Activision het nieuws dat er een nieuwe Transformers game in aantocht is ( vermoedelijk  verwacht in Juni 2014 ).

Spelers gaan de strijd aan met meer dan  40 personages op de Dark Spark te beschermen.

TransformersAnnounce_Screen2

in een leuke afwisseling tussen beide werelden zal het verhaal zich ontvouwen tot het verhaal van de jacht  op het element die dezelfde eigenschappen heeft als de Matrix of Leadership.

The Dark Spark !

 Mark Blecher, SVP Digital Gaming & Corporate Development  van Hasbro, Inc.

TRANSFORMERS: RISE OF THE DARK SPARK vormt een brug tussen de planeten Cybertron en Aarde,

De onverminderd populaire TRANSFORMERS franchise bestaat in 2014 30 jaar en de game voegt absoluut iets extra’s toe aan het verhaal van TRANSFORMERS.

Ik ben er zeker van dat fans het geweldig zullen vinden.

Gedurende de gehele single-player game kunnen spelers switchen tussen de helden van de nobele AUTOBOTS en hun tegenhangers, de doortrapte DECEPTICONS.

Spelers zien ook de return van de populaire multiplayer mode Escalation, goed voor online gameplay in survival-style voor maximaal vier spelers.

Escalation biedt naast nieuwe afweersystemen die je kunt upgraden, uit het verleden herkenbare tegenstanders plus een uitgebreid aanbod aan speelbare personages uit heden en verleden.

TransformersAnnounce_Screen5

Nog geen releasedatum bekend , maar gezien dat het 4de deel rond de zomer eraan komt is het dan ook aanvaardbaar te veronderstellen dat deze dan zou verschijnen naast de film.

Nieuwe speelbare personage is Grimlock , de versie uit de film.

Naast de singleplayer zal er een multiplayer mode aanwezig zijn met de Horde mode zoals in de vorige edities van Transformers.

Klein verschil deze keer is dat High Moon niet verantwoordelijk zal zijn voor de ontwikkeling,

Deze keer neemt Edge Of Reality het in handen die reeds eerder al de console versie bracht van Dragon Age : Origins en de Playstation 3 versie van Mass Effect.

Transformers: Rise of the Dark Spark komt naar Xbox 360 & Xbox One , Playstation  3 & 4 , Wii-U & Pc

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights