Trigger-Z Mechanical Gaming

Cooler Master heeft een opvolger voor de Trigger gelanceerd, onder de naam Trigger-Z.

Deze Premium mechanische klavier is volledig programmeerbaar met macro instellingen  die je toelaten tot 75 macro’s te programmeren, verdeelt over 5 profielen.

 

Dit levert je minder lange insteltijden op dankzij de opslag van de profielen die rechtstreeks op uw Trigger-Z worden bewaard.

De Trigger-Z bevat een totaal aan  128kb geheugen en is onmiddellijk beschikbaar dankzij de plug & Play support.

Geïntegreerde multimediatoetsen maken het eenvoudig om uw audio-ervaring te besturen voor, na en tijdens de actie.

Terwijl u met de Windows Lock functie snel de Windows-toetswerking  kan uitschakelen zodat het per ongeluk indrukken van deze toets tijdens intense game sessies te voorkomen is.

Comfort is een van de belangrijkste factoren gedurende langere game sessies.

image_475

Een afneembare polssteun en non-slip rubber coating te helpen bij het voorkomen van pijn door middel van een goede ondersteuning voor de polsen en het verminderen van ongewenste bewegingen van het toetsenbord.

Het toetsenbord heeft een Key Roll Over(KRO) van 64, dus 64 toetsen kunnen tegelijkertijd worden ingedrukt en het toetsenbord zal iedere invoer registreren.

De 14K vergulde ultra low latency USB-aansluitingen en hoogwaardige gevlochten kabel zorgen ervoor dat het toetsenbord voorzien is van een consistente verbinding met de PC Een full LED backlight, verstelbaar in 3 standen en met 5 niveaus van helderheid, zorgt ervoor dat gamesessies tot diep in de nacht door kunnen gaan.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights