True Blood seizoen 6 binnenkort verkrijgbaar

True Blood de serie over vampieren waar er zich meer bloed en vlees te zien valt dan in een doordeweekse slachthuis zal op 18 juni beschikbaar zijn voor Blu-ray en DVD.

Deze zesde en voorlaatste seizoen krijgt barmeid Sookie Stackhouse (Anna Paquin) een aantal tegenslagen te verwerken met de nodige veranderingen nadien.

Dit voorlaatste seizoen van HBO zal je voorbereiden op de final season van de reeks.

 

 

Sinds the Vampire Authority Ivan de aardbol is verdwenen is er een nijpend te kort gekomen aan True Blood, de mensen zijn in een serieus conflict verwikkeld met de vampieren en het zal er ook niet beter op worden kortom een seizoen vol gevaren en schokkende scenes voor Sookie Stackhouse en haar trouwe bondgenoten. Je zal met dit voorlaatste seizoen zal je aan het tipje van je zetel zitten vol spanning gegarandeerd.

true-blood-season-6

Nu “Billith” leer omgaan met zijn pas verworven krachten verklaart de gouverneur van Louisiana Truman Burrell ( gespeeld door Arliss Howard) de oorlog aan de vampieren, zijn leger is tot op de tand gewapend met anti-vampierwapens en een hightech interneringskamp. Tijdens deze oorlog zal Sookie en Jason zich voorbereiden voor de ontmoeting met de moordenaar van hun ouders, namelijk de geheimzinnige en verouderde Warlow.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights