Ubisoft brengt documentaire gebaseerd op The Wildlands

Vandaag is er bekend geworden dat Ubisoft werkt aan een baanbrekende documentaire over de drugshandel in Zuid-Amerika.

 

De première staat voor 6 maart 2017 op de planning, onder de naam ‘Wildlands’ en laat de echte verhalen achter de fictionele Boliviaanse setting van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zien.

De documentaire toont een fascinerend inzicht en bredere context van de inspirerende thema’s uit de videogame, en licht de ongelofelijke setting  van de game uit.

Deze langspeeldocumentaire duikt in de echte verhalen van de belangrijkste personages, de mensen die aan de top van de drugsoorlog stonden de afgelopen dertig jaar.

Kijkers volgen Rusty Young, schrijver van de New York Times best-seller, Marching Powder, tijdens ontmoetingen van mensen die betrokken waren bij de cocaïnehandel in Zuid-Amerika, en voor het eerst bereid zijn hun verhalen te delen.

Hij reist naar Bolivia en de Verenigde Staten, en luistert naar de fascinerende verhalen van mensen die aan verschillende kanten van de wet staan, van de cocaboeren, tot de drugsleveranciers, tot de soldaten die de drugshandel willen tegenhouden, allemaal om een indruk te krijgen van het drugsverkeer en de productie van drugs in Zuid-Amerika.

Ontwikkeld in samenwerking met Chief Productions, legt Wildlands de verhalen van de meest invloedrijke mensen in de drugswereld vast.

Voor de allereerste keer zijn er diverse personen samengebracht om een breed perspectief van deze globale crisis uit te lichten.

Bolivia, Colombia en Noord-Amerika vormen samen het landschap voor dit complexe verhaal, de strijd tussen de wet en de criminele organisaties die deze illegale industrie in stand houden.

Adam Newbold, voormalig Navy SEAL met meer dan 20 jaar vechtervaring, heeft door de jaren heen in Zuid-Amerika gewerkt.

Tomas McFadden:

een drugshandelaar en hoofdpersonage in “Marching Powder” onthult een heleboel tricks over het verhandelen van drugs waardoor hij de meeste geprofileerde smokkelaar was.

Tot de dag dat hij gearresteerd werd met 5kg cocaïne op het La Paz vliegveld , wat zorgde voor een lange tijd in de beruchte gevangenis van San Pedro.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights