Ubisoft verbreekt eigen 24 uur record met The Division

 

 

 

 

 

Ubisoft kan in de handjes wrijven met de release van Tom Clancy’s The Division.

Niet alleen krijgt de nieuwste videogame van Massive Studio lovende kritieken maar heeft de titel na 24 uur meer verkocht dan alle eerder uitgegeven Ubisoft titels in de geschiedenis van het bedrijf in die tijdspanne, wat sterk is voor een nieuwe IP.

“We zijn ontzettend tevreden met de recordbrekende lancering van The Division. Het Massive team en alle andere studios hebben op de toppen van hun kunnen gepresteerd in een succesvolle samenwerking. Dit levert een goede, innovatieve en vermakelijke game op. The Division toont waar Ubisoft voor staat.”

David Polfeldt, Managing Director van Ubisofts Massive studio

maxresdefault

The Division heeft ook Ubisofts record van totale digitale verkopen op één dag verbroken, voor Windows PC, Xbox One en PlayStation 4.

Met The Division heeft Ubisoft nu drie van de vier meest succesvolle lanceringen van een nieuwe IP in 24 uur in de geschiedenis van de industrie in handen.

Destiny staat nog steeds op nummer 1, maar nummers 2 tot en met 4 zijn weg gelegd voor The Division, Watch_Dogs en Assassins Creed.

Ubisoft kon nog geen getallen meedelen van het aantal verkochte exemplaren, maar die delen we graag mee in de volgende update.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights