Ultimate Ears introduceert PartyUp-feature

Ultimate Ears introduceert een nieuwe PartyUp-feature waarmee muziekliefhebbers gemakkelijk en snel meer dan 50 UE-speakers met elkaar kunnen verbinden.

 

Van je achtertuin tot het strand, dankzij UE’s duurzame, draadloze Bluetooth-speakers met waterproof (IPX7-gecertificeerd) design ben je in staat overal en op ieder gewenst moment van je favoriete muziek te genieten.

partyup1_dsc07108_edit_3_layeredMaak draadloos verbinding tussen de UE BOOM, UE BOOM 2 en UE MEGABOOM en koppel meer dan 50 van deze UE-speakers voor een overweldigende sound en ongekend bereik.

Voeg eenvoudig nieuwe speakers toe om het feest nog groter te maken en met zoveel mogelijk van je vrienden en vriendinnen te genieten van je favoriete tracks.

Met de PartyUp-feature levert UE nu als enige fabrikant binnen de markt draadloze Bluetooth-speakers die je in staat stellen meer dan twee, en zelfs meer dan vijftig van deze speakers met elkaar te verbinden.

partyup-conversion-hero-imageHiermee creëer je de meest onvergetelijke momenten tijdens je familie-uitje, je vrijdagavonden met je beste vrienden, je nazomerse BBQ in het park of ieder ander moment dat vraagt om fijne beats met een ongeëvenaarde sound.

Aan de hand van de vernieuwde UE-apps is dit makkelijker en sneller dan ooit, zelfs als je slechts twee speakers met elkaar verbindt.

Met de gratis update van de bestaande UE BOOM- en UE MEGABOOM-apps kun je gemakkelijk de beschikbare speakers in je omgeving detecteren, selecteren en slepen in het scherm van je mobiele device om ze binnen enkele seconden met elkaar te verbinden.

PartyUp is vanaf vandaag beschikbaar in de app stores voor iOS- en Android.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Geverifieerd door MonsterInsights